E. Valverde: Coutinho yra puikus futbolininkas, bet tokių turime ir mes patys

"Barcelona" treneris Ernesto Valverde toliau negaili pagyrų vienam "Liverpool" lyderių Philippe'ui Coutinho, tačiau kalbėti apie žiniasklaidoje netylančius gandus vengia. 

Brazilas buvo siejamas su katalonais dar rugpjūčio pabaigoje, bet visi pasiūlymai už jį tuomet buvo atmesti. Panašios istorijos, tikinančios, kad jis yra per žingsnį nuo persikėlimo į "Barcą", neseniai pradėjo rodytis iš naujo.

Nepaisant visko, Ispanijos vicečempionų vairininkui patinka 25-erių metų saugo žaidimas.

"Coutinho yra puikus žaidėjas, kaip ir daug kitų žaidėjų, o aš savo turimus futbolininkus visada vertinu", - prieš akistatą su Valensijos "Levante" kalbėjo Valverde.

"Girdisi spekuliacijos apie puikius žaidėjus visame pasaulyje, bet puikių žaidėjų turime ir mes patys. Aš mėgstu susikoncentruoti ties savaisiais."

"Ko be gerų futbolininkų nori "Barcos" sirgaliai", yra komanda, kuri gerai žaidžia bei laimi, tačiau pats svarbiausias dalykas yra sužaisti gerą mačą rytoj".

Coutinho katalonų dėmesį vėl atgaivino pirmojoje šio sezono dalyje pelnydamas 12 įvarčių bei atlikdamas aštuonis rezultatyvius perdavimus.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...