E. Valverde: "Nebus taip, kad kiekvienose rungtynėse žaisime nuostabų futbolą"

Ernesto Valverde po gana prastų rungtynių Ispanijos pirmenybėse neliejo per daug apmaudo ir teigė, kad komanda netrukus pradės rodyti savo geriausią sportinę formą.

"Barca" šeštadienį įvykusioje dvikovoje minimaliu skirtumu palaužė "Real Valladolid". Gynyboje katalonai didelių problemų neturėjo, tačiau juos pavedė itin prasta realizacija.

Jau trečiadienį katalonų lauks UEFA Čempionų lyga, kurioje jie grumsis su kiek nenuspėjamu "Lyon" klubu.

"Pirmajame kėlinyje nesupratome vienas kito, kamuolys puolime nevaikščiojo taip, kai to norėtume iš tikrųjų", – pripažino E. Valverde.

"Jie pakeitė savo žaidimą ir neleido mums sklandžiai kurti atakų ar žaisti greitesnį futbolą, tačiau turime pripažinti ir tai, kad jų vartininkas savo darbą atliko puikiai.

Kartais turime pasiekti ir tokias sunkias pergales. Trečiadienį mūsų lauks naujas iššūkis – žaisime su "Lyon". Matau, kad komanda yra pasiruošusi grįžti į savo formą ir žaisti geriausią futbolą.

Neįmanoma, kad kiekvienose rungtynėse žaistum nuostabiai. Mūsų dabar laukia keturios sudėtingos rungtynės, todėl turime eiti žingsnis po žingsnio", – kalbėjo strategas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...