E.Girdvainis karjerą tęs Ispanijos trečioje lygoje

Neseniai su Panevėžio „Ekrano“ komanda išsiskyręs Lietuvos jaunimo rinktinės vidurio gynėjas Edvinas Girdvainis be klubo ilgai neužsibuvo. Lietuvis pasirašė dvejų metų trukmės kontraktą su Ispanijos trečioje pagal pajėgumą lygoje žaidžiančiu „Marbella“ klubu.

Lietuvis jau debiutavo naujojoje komandoje, kai praėjusią savaitę draugiškose rungtynėse „Marbella“ susitiko su aukščiausios lygos „Cordoba“ klubu. E.Girdvainio komanda pralaimėjo 0:1, tačiau lietuvis su savo užduotimis užtikrintai tvarkėsi visą antrąjį kėlinį, kurį ir rungtyniavo.

Šiandien „Marbella“ žais draugišką mačą su dar vienu žinomu Ispanijos klubu „Real Betis“, tačiau kaip Futbolo.TV pripažino pats futbolininkas, į aikštę nežengs, kadangi yra patyręs smulkią traumą ir treneriai suteikė galimybę pailsėti.

Į trečiąją pagal pajėgumą Ispanijos lygą „Marbella“ pateko po sėkmingo praėjusio sezono ir yra užsibrėžusi tikslą per artimiausius kelis sezonus iškopti į antrąją Ispanijos lygą. Mūsų gynėjui numatoma vieta pagrindinėje komandos sudėtyje.

futbolo.tv