"Eintracht" valdybos narys: "Nemaža tikimybė, kad Jovičius išvyks į "Real"

Frankfurto "Eintracht" vadovybėje dirbantis Fredi Bobičius prasitarė, kad po šio sezono greičiausiai nepavyks išlaikyti Luka Jovičiaus.

21-erių metų serbas šį sezoną tapo vienu geriausių "Bundesliga" snaiperių. Jis per 42 rungtynes visose turnyruose yra sumušęs 25 įvarčius, todėl neatsitiktinai pradėjo sklisti kalbos apie didžiųjų Europos klubų susidomėjimą.

L. Jovičius ne taip seniai tapo pilnateisiu "Eintracht" klubo žaidėju. Frankfurto ekipa praėjusią savaitę pasinaudojo nuomos sutarties sąlyga ir iš "Benfica" išpirko serbą kontraktą už 7 mln. eurų.

Nepaisant to, kad futbolininkas dabar turi iki 2023 metų galiojančią sutartį, jis vasarą greičiausiai vis tiek kels sparnus į Europos elitą. Pasak naujausių pranešimų, Madrido "Real" yra realiausia jo karjeros stotelė, nors juo susidomėjimą rodo ir "Barca" su "Bayern".

Šias kalbas patvirtino ir "Eintracht" valdybos narys F. Bobičius: "Yra nemaža tikimybė, kad Jovičius taps Madrido "Real" žaidėju. Tikiuosi, kad jis liks mūsų komandoje, tačiau aš tuo pačiu esu realistas ir žinau, kad didieji klubai ateis ir norės Lukos, o tokiu atveju mes neturėsime jokių šansų."

L. Jovičius "Eintracht" komandos yra įvertintas maždaug 60 mln. eurų suma.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...