Ekranietis Daukša: “Buvau kupinas sportinio pykčio”

Panevėžio “Ekrano” naujokas, gynėjas Paulius Daukša puikiai įsiliejo į komandą, mače su “Dainava” atliko rezultatyvų perdavimą ir padėjo “Ekranui” iškovoti pergalę 2:1 (2:0).

- Pergalingas debiutas, atlikai rezultatyvų perdavimą, kaip jautiesi naujoje komandoje? – po rungtynių žurnalistai klausė P. Daukšos.

- Kolektyvas priėmė labai teigiamai, daug vaikinų pažįstu iš jaunimo rinktinių. Debiutas pavykęs, komanda pasiekė pergalę.

- Ar jautei nerimą, jaudulį prieš rungtynes, vis tiek pirmos rungtynės naujoje komandoje?

- Ne, iš tikrųjų buvau piktas po paskutinio klubo, kuriam atstovavau. Mažai gaudavau žaisti Marijapolės „Sūduvoje“. Motyvacijos netrūko, o kažkokio nerimo nebuvo. Sportinis pyktis ėmė savo, užgožė tą nerimą.

- Atlikai rezultatyvų perdavimą, ar iškart matei nuo vidurio linijos, kad yra toks variantas tiksliai atiduoti perdavimą Elivelto?

- Mačiau, kad Elivelto jungėsi į ataką, reikėjo išlaukti reikiamo momento ir atlikti perdavimą.

- Kokį tau įspūdį paliko „Dainavos“ komanda?

- Rungtynių pradžioje nežinojome, ko tikėtis, nežinojome naujų žaidėjų galimybių. Rungtynes pradėjome nuo gynybos. Be to, oras turėjo įtakos rungtynių tempui. Tačiau netrukus pamatėme, kad galima prieš juos žaisti. Nėra labai stiprūs žaidėjai, tai ne aukštos klasės žaidėjai, kažkuo labai neišsiskiria.

Stengėmės kontroliuoti kamuolį bei vykdėme trenerio nurodymus.

- Žaisti tokiame karštyje labai sunku, jautėsi jėgų stygius?

- Atvirai pasakius, nelabai. Mačo gale truputį atsitraukėme į gynybą. Tai daug darbo krašte neturėjau, nepavargau. Iš komandos draugų, kurie žaidė krašto saugo ar kitose pozicijose, girdėjau, kad buvo tikrai sunku.

fkekranas.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...