"Espanyol" paskutinę rungtynių minutę patiesė blankiai atrodžiusį "Real" (VIDEO)

Antradienį vakare Ispanijos "La Liga" pirmenybėse sužaistos dvejos 26-ojo turo rungtynės.

Barselonoje "Espanyol" susigrūmė su šalies čempionais Madrido "Real". Puikią sportinę formą pastaruoju metu demonstravęs "Real" netikėtai pačioje susitikimo pabaigoje nusileido katalonams.

Zinedine'as Zidane'as šiose rungtynėse vertėsi be traumuotų Marcelo, Toni Krooso ir Marcelo, tačiau lyg to nebūtų gana, nusprendė suteikti poilsio ir Cristiano Ronaldo.

Stratego paruoštas planas šiose rungtynėse nepasiteisino - "baltieji" per visą rungtynių laiką turėjo vos keletą pavojingų progų pasižymėti, o svečius ne kartą gelbėjo Keyloras Navasas.

Rungtynių pabaigoje svečiai iš Madrido pabandė užspausti varžovus, tačiau dėl to stipriai nudegė - "Espanyol" greitos atakos metu pasiekė pergalingą įvartį, o jo autoriumi tapo Gerardo Moreno.

"Real" iki šių rungtynių jau turėjo pasiekęs keturias pergales iš eilės, o "Espanyol" be pergalės skonio buvo penkis susitikimus paeiliui.

Madrido ekipa vis dar lieka trečioje pozicijoje, tačiau "Valencia" po šio turo vėl turės galimybę palikti už nugaros "Real". "Espanyol" po pergalės pakilo į 13-ąją poziciją.

Kitoje dvikovoje "Girona" vieno įvarčio dėka pranoko Vigo "Celta".

Rezultatai:

"Espanyol" 1 - 0 "Real Madrid"
90+3' [1 - 0] G. Moreno

"Girona" 1 - 0 "Celta"
14' [1 - 0] Portu

 

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...