"EURO 2016" aštuntfinalio etapo komentatorių perliukai (konkursas)

Europos čempionate vakar baigėsi aštuntfinalio dvikovos, po kurių paaiškėjo visos ketvirfinalio dalyvės, o visų pirmenybių metu futbolo aistruolių kraują kaitina ne tik jų mėgstamų komandų žaidimas, bet ir įvykius aikštėje nušviečiantys LRT televizijos komentatoriai Nerijus Kesminas, Tautvydas Meškonis, Rytis Vyšniauskas bei Žydrūnas Grudzinskas. Žemiau jums pateikiamos aštuntfinalio etape komentatorių išsakytos frazės.

Primename, kad viso čempionato metu vyksta komentatorių perliukų konkursas, tad siųskite el. paštu [email protected] įsimintiniausias frazes, kurios išsprūdo televizijos balsams ir čempionato pabaigoje laimėkite Lietuvos rinktinės šaliką!

Geriausią posakį užfiksavusį laimėtoją išrinks patys LRT komentatoriai!


„Pasirodo šiek tiek suprantu prancūziškai. Pats net nustebau.“ T. Meškonis (Šveicarija – Lenkija)

„Čorluka šiandien žaidžia be vandensvydininko šalmo.“ N. Kesminas (Kroatija – Portugalija)

„Formatas paprastas – komanda, kuri įmuša daugiau įvarčių laimi.“ N. Kesminas (Kroatija – Portugalija)

„Ante Čačičiaus reakcija tokia tarsi sakytų: „Kol aš gyvas startinėje sudėtyje gyvenime nežaisi, o geriausiu atveju keisi Mandžukičių.“ N. Kesminas (Kroatija – Portugalija)

„115 minučių visiška nuobodybė, o paskutinės penkios – visiškas rokenrolas.“ N. Kesminas (Kroatija – Portugalija)

„Jonathanas Williamsas – tiesiog prilipęs kamuolys jam prie dešinės pėdos. Tai yra Joniesta.“ R. Vyšniauskas (Velsas – Šiaurės Airija)

„O čia Lafferty išrinktoji. Bent jau taip reikia suprasti iš marškinėlių. Nors velnias žino kaip ten yra iš tikrųjų.“ R. Vyšniauskas (Velsas – Šiaurės Airija)

„Na surado, surado koją, bandė, pats įspyrė ir Atkinsonas užkibo ant lengvos apgaulės.“ Ž. Grudzinskas (Velsas – Šiaurės Airija)

„63-ąsias rungtynes rinktinėje žaidžiantis Boatengas pelnė pirmąjį savo įvartį. Taip, tai buvo tik pirmas jo įvartis rinktinėje. Jis yra sužaidęs 63-is rungtynes.“ T. Meškonis (Vokietija – Slovakija)

„Gotze suinteresuotas labai, kad Vokietija žengtų iki finalo, nes liepos 10 dieną Gomezui sukaktų 31-eri metai.“ T. Meškonis (Vokietija – Slovakija)

„Prieš šias rungtynes, kadangi turėjo poilsio dienų, Boatengas išsikvietė iš Vokietijos savo asmeninį kirpėją ir paprašė, kad jam būtų padaryta nauja šukuosena, tarsi nujausdamas, kad stambiu planu šiose rungtynėse jis dar pasirodys.“ T. Meškonis (Vokietija – Slovakija)

„Boatengas, beje, yra draugiškas vaikinas ir minėjau, kad jis buvo išsikvietęs kirpėją iš Vokietijos, o jo paslaugomis dar pasinaudojo Schweinsteigeris ir Gomezas.“ T. Meškonis (Vokietija – Slovakija)

„Kišti piršto vengrams į burną, turbūt, nerekomenduotina niekam.“ N. Kesminas (Belgija – Vengrija)

„Štai čia futbolininkas, kuris, turbūt, ir telefono būdelėje galėtų žaisti prieš tris varžovus.“ N. Kesminas (Belgija – Vengrija)

„Čempionatas toks, kad, ko gero, jaunesni Vengrijos futbolininkai sako Gaborui Kiraly: „O kas tau seneli sakė, kad bus lengva.“ N. Kesminas (Belgija – Vengrija)

„Jeigu būčiau belgas ir aš šiandien mylėčiau Edeną Hazardą.“ N. Kesminas (Belgija – Vengrija)

„Prieš Colemaną ir Hendricką Paulis Pogbą plyšį surado, perdavė kamuolį į baudos aikštelę, bet ten laužo prancūzai prie varžovų vartų nesukūrė.“ R. Vyšniauskas (Prancūzija – Airija)

„Tokiam vartininkui kaip Buffonas, tai buvo tik saulėgrąžų lukštai.“ N. Kesminas (Italija – Ispanija)

„Alvaro Morata dabar yra paklausi prekė.“ N. Kesminas (Italija – Ispanija)

„Ispanija gavo šaltą dušą iš dangaus ir iš Italijos.“ N. Kesminas (Italija – Ispanija)

„Jei sviešlentėje matome: „Italija 1, Ispanija 0“, vadinasi, taip ir yra.“ N. Kesminas (Italija – Ispanija)

„Atoslūgis rungtynese, todėl pakalbėkime apie dažnius.“ N. Kesminas (Italija – Ispanija)

„Conte būtų gerai, kad neužsimuštų - ne kiekvienas futbolininkas gali atlikti tokius triukus.“ N. Kesminas (Italija – Ispanija)

„Jei kas nors neturi ausų, geltoną spalvą pamatys.“ N. Kesminas (Italija – Ispanija)

„Pagauk Iniestą“ – taip vadinsis Thiago Motta futbolas.“ N. Kesminas (Italija – Ispanija)

„Jei jūs mus matote ir girdite, vadinasi su jumis viskas tvarkoje.“ T. Meškonis (Anglija – Islandija)

„Tai toks pasiūlymas, tarsi krepšininkui sakyti: „mesk kaire ranka.“ T. Meškonis (Anglija – Islandija)

„Bijau net pradėti supažindinti su komandų sudėtimis.“ T. Meškonis (Anglija – Islandija)