"EURO 2016" grupių etapo komentatorių perliukai (konkursas)

Europos čempionate vakar baigėsi pirmojo etapo dvikovos, o visų pirmenybių metu futbolo aistruolių kraują kaitina ne tik jų mėgstamų komandų žaidimas, bet ir įvykius aikštėje nušviečiantys LRT televizijos komentatoriai Nerijus Kesminas, Tautvydas Meškonis, Rytis Vyšniauskas bei Žydrūnas Grudzinskas. Žemiau jums pateikiamos pirmąjame čempionate etape komentatorių išsakytos frazės.

Primename, kad viso čempionato metu vyksta komentatorių perliukų konkursas, tad siųskite el. paštu [email protected] įsimintiniausias frazes, kurios išsprūdo televizijos balsams ir čempionato pabaigoje laimėkite Lietuvos rinktinės šaliką!

Geriausią posakį užfiksavusį laimėtoją išrinks patys LRT komentatoriai!


Šįkart perliukus surinko portalas "EuroFootball.lt"

„Kai turi tokius saugus kaip Rakitičius ir Modričius – bėk bet kur, kamuolį vis tiek gausi.“ Ž. Grudzinskas (Kroatija – Čekija)

„Airiai atrankoje savo grupėje trimis taškais aplenkė Škotiją, tačiau trimis taškais atsiliko nuo airių.“ T. Meškonis (Airija – Belgija)

„Longas įspyrė varžovui į koją ir arbitrai nusprendė, kad to pirmąjam kėliniui pakaks.“ T. Meškonis (Airija – Belgija)

„75 minutes čekai žaidė bala žino ką, o paskutines 15 minučių jie nusprendė pažaisti futbolą.“ T. Meškonis (Airija – Belgija)

„Kas jei Rusija važiuos namo? Nežeminant futbolininkų, tai, kad su jais namo, galbūt, išvažiuos ir tie chuliganai – tai jau didžiulis pliusas.“ N. Kesminas (Rusija – Velsas)

„Nežiūrėkite į Akinfeevo lūpas – tai yra žmogus, kuris gali raiškiai išsakyti tai ką galvoja.“ N. Kesminas (Rusija – Velsas)

„Atrodo, kad kamuolys sušukavo ne tik skersinį, tačiau pabandė sušukuoti ir Scharą.“ T. Meškonis (Šveicarija – Prancūzija)

„Tarp kitko Johanas Djourou yra nesantuokinis vaikas. Jo tėvas būdamas komandiruotėje Dramblio Kaulo Krante susipažino su vietine mergina, tačiau Djourou tėvas paskui jį pasiėmė atgal į Šveicariją, o jo žmona su tuo sutiko ir jam atleido.“ T. Meškonis (Šveicarija – Prancūzija)

„Štai matome ir Embolo marškinėliai suplyšę. Retas atvejis, kai rungtynėse reikės keisti jau trečius marškinėlius. Gal kandys?“ T. Meškonis ir Ž. Grudzinskas (Šveicarija – Prancūzija)

„Oho! O kokios firmos yra kamuoliai? Tikėkimės, kad ne tos pačios, kaip šveicarų marškinėliai.“ T. Meškonis ir Ž. Grudzinskas (Šveicarija – Prancūzija)

„Iš to paties taško Gunnarsonas baudos aikštelėje laužą jau buvo sukūręs, įmetęs ten fejerverką.“ R. Vyšniauskas (Islandija – Austrija)

„Jeigu tai buvo namų darbai, tai jei jie ir buvo paruošti, tai su klaidomis rėžiančiomis akį.“ N. Kesminas (Vokietija – Šiaurės Airija)

„Romelu Lukaku Belgijos rinktinėje turi ir užklasinės veiklos. Šis futbolininkas labai mėgsta gangsta repą ir sakoma, kad dažnai surengia diskotekas savo komandos draugams stovyklų ir čempionatų metu atsivežęs visą reikiamą aparatūrą.“ T. Meškonis (Belgija – Švedija)

„Granqvistas užlipęs ant varžovo pasikinkė Witselį, o arbitrai šį pasijodinėjimą užfiksavo.“ T. Meškonis (Belgija – Švedija)

„Du Turkijos kilmės futbolininkai dabar bėga į aikštę, kad palaidotų Turkijos rinktinės viltis patekti į aštuntfinalį. Štai tokios holivudiškos dramos Europos futbolo čempionate.“ T. Meškonis (Belgija – Švedija)

„Kaip mėgstama juokauti apie Ibrahimovičių: šviesaus proto puolėjai tokių smūgių neatlikinėja.“ Ž. Grudzinskas (Belgija – Švedija)

„Pasirodo, vengras Gera ir regbį yra matęs.“ N. Kesminas (Portugalija - Vengrija)

„Portugalai būtų tarsi pažeminti grupėje užėmę trečiąją vietą. Tarsi ne pats išeini toliau, o tave išleidžia.“ N. Kesminas ir Ž. Grudzinskas (Portugalija – Vengrija)

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...