Europos čempionų fiestos metu - Nani ir R. Sancheso šou (VIDEO)

Naujieji Europos karaliai vakar grįžo į Portugaliją ir buvo sutikti milijono žiūrovų. 2016 metų Europos čempionato finale Prancūziją patiesę portugalai pirmą kartą šalies istorijoje triumfavo Senojo žemyno pirmenybėse.

Europos čempionai su atviru autobusu riedėjo Portugalijos miestų gatvėmis, o vėliau sutiktuvės persikėlė į Lisaboną, kur Fernando Santoso auklėtiniai parodė kitus savo talentus.

Ant scenos įsirikiavusi Portugalijos komanda tarė padėkos žodžius savo sirgaliams ir kartu užtraukė šalies himną. Vėliau savo "beatboxo" sugebėjimus pademonstravo Nani ir Renato Sanchesas.

<iframe width="500" height="323" src="https://www.youtube.com/embed/LP3SDJSWA_U" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Čempionų fiestos metu buvo galima išgirsti ir dainuojantį Cristiano Ronaldo. Linksmybės tęsėsi iki pat vakaro, kol galiausiai naujieji Europos karaliai išsiskirstė ir išvyko į užsitarnautas atostogas.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FEurosport%2Fvideos%2F10155006168959745%2F&show_text=0&width=500" width="500" height="323" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...