Europos lyga: "Sūduva" nepaliko vilčių varžovams iš San Marino

Lietuvos čempionė Marijampolės "Sūduvos" antradienį pradėjo žygį UEFA Europos lygos atrankoje.

Antrajame atrankos etape kovojanti "Sūduva" išvykoje susigrūmė su "Tre Penne" iš San Marino. Marijampoliečiai be vargo susitvarkė su varžovais ir praktiškai užsitikrino vietą kitame etape.

"Sūduva" iniciatyvos ėmėsi nuo pirmųjų minučių. Jau 10-ąją minutę varžovams teko traukti kamuolį iš savų vartų, kai jį tiksliai į vartų stačiakampį nukreipė Giedrius Matulevičius.

Vėliau savo jėgą puolime pradėjo demonstruoti krašto gynėjas Andro Švrljuga. 20-ąją minutę kroatas pasižymėjo po baudos smūgio, o 66-ąją minutę, sulaukęs gero perdavimo iš Jovano Čadjenovičiaus, smeigė savo antrajį įvartį.

80-ąją susitikimo minutę ketvirtąjį įvartį pridėjo Josipas Tadičius, o galutinį tašką pačioje pabaigoje padėjo po keitimo aikšėje pasirodęs Tosaintas Rickettsas.

Atsakomosios rungtynės Marijampolėje įvyks liepos 30 d. Patekus į trečiąjį etapą, "Sūduvai" atiteks Klužo CFR (Rumunija) – Tel Avivo "Maccabi" (Izraelis) poros pralaimėtoju UEFA Čempionų lygos atrankoje.

Rezultatas:

"Tre Penne" 0 - 5 "Sūduva"
10' [0 - 1] G. Matulevičius
20' [0 - 2] A. Švrljuga
66' [0 - 3] A. Švrljuga
80' [0 - 4] J. Tadič
90+1' [0 - 5] T. Ticketts


Startinės sudėtys:

"Tre Penne": Migani; Genestreti, Fraternali, Rossi, Palazzi; Battistini, Patregnani, Gai; Cibelli, Sorrentino, Ceccaroli.

"Sūduva": Kardum; Kerla, A. Jankauskas, Živanovič; Švrljuga, Matulevičius, Čadjenovič, Verbickas; Golubickas; Topčagič, Tadič.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...