F. Capello: "Ronaldo negerbia nei savo trenerio, nei savo kolegų"

Turino "Juventus" žvaigždė Cristiano Ronaldo antrą kartą per savaitę aikštę paliko po keitimo.

34-erių metų futbolininkas sekmadienį įvykusioje dvikovoje prieš "Milan" žaidė 55 minutes. Būtent šią rungtynių minutę jis vietą aikštėje užleido Paulo Dybalai, kuris vėliau įmušė ir pergalingą įvartį.

Teigiama, kad C. Ronaldo turi kelio problemų, nors neatmetama galimybė, kad Maurizio Sarri jį keičia dėl taktinių priežasčių.

Itin kritiškas portugalo atžvilgiu buvo garsus italų futbolo specialistas Fabio Capello, kuris pareiškė, kad toks C. Ronaldo elgesys, kai šis aikštę palieka net nežvilgčiodamas į atsarginių suolą ir patraukia tiesiai į rūbinę, nėra pateisinamas.

"Šiuo metu jis nežaidžia gerai, todėl pakeisti jį buvo geras sprendimas", – konstatavo 73-ejų metų italas. – Reikia turėti asmenybės norint atlikti tokį keitimą, tačiau Sarri nesuklydo. Tą parodo galutinis rungtynių rezultatas".

"Tai, kad jis nenuėjo prie atsarginių suolo ir dar apsikeitė keliais piktais žodžiais su Sarri, nerodo nieko gero. Turi išlikti čempionu net ir tada, kai esi keičiamas, o ne tik tada, kai viskas klostosi gerai. Dabar jis nežaidžia gerai, o Dybala yra puikioje formoje.

Jeigu būčiau Sarri vietoje, aš jį sudrausminčiau rūbinėje. Pasakyčiau, kad jis turi gerbti savo kolegas ir, jeigu nusprendžiu atlikti keitimą, vadinasi, tai darau dėl to, kad laimėčiau rungtynes", – tęsė F. Capello.

Vėliau garsus specialistas papylė dar daugiau žibalo ir ant taip įsiplieskusio C. Ronaldo laužo.

"Tiesa yra tokia, kad Ronaldo trejus metus nėra "apsivaręs" jokio žaidėjo. Prisimenu, kai jis spurtuodavo su kamuoliu ir palikdavo savo varžovus vietoje.

Dabar tokių dalykų jo žaidime nebepamatysi – tai "Juventus" komandoje daro tik Douglasas Costa ir Dybala", – pridūrė F. Capello.

C. Ronaldo šį sezoną per 14 rungtynių yra įmušęs vos 6 įvarčius.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...