F. Černychas: gruzinai prieš mus žaidė kaip prieš vaikus (VIDEO)

Po nesėkmingo mačo prieš Gruzijos rinktinę, kurį lietuviai pralaimėjo 0:4, rinktinės kapitonas Fedoras Černychas pripažino, jog šiame mače rinktinei niekas nepavyko, o daugiau tokių mačų būti nebegali.

Maskvos „Dynamo“ ekipoje rungtyniaujantis futbolininkas pripažino, jog rinktinės žaidimas pirmajame kėlinyje buvo itin prastas ir pabrėžė, jog po tokio mačo reikalingas pokalbis tarp rinktinės narių.

„Galima sakyti, kad į pirmąjį kėlinį neatvažiavome. Jo metu žaidėme labai prastai, neparodėme nei kovos, nei nieko kito, o tuos įvarčius gavome pelnytai. Antrąjį kėlinį susikaupėme, tačiau nežinau, kodėl taip nepradėjome žaisti nuo pat mačo pradžios. Todėl ir toks rezultatas, dėl kurio dabar tikrai gėda. Turime susėsti ir pakalbėti su vyrais, daugiau taip būti nebegali“, - kalbėjo rinktinės kapitonas.

F. Černychas taip pat negalėjo surasti priežasčių dėl nesėkmingo rinktinės žaidimo pirmąjame kėlinėje bei atkleidė, jog rinktinei visiškai nepavyko įgyvendinti savo plano prieš rungtynes.

„Nežinau kodėl viskas taip buvo. Negalėjome nei laimėti antrųjų kamuolių, nei padaryti trijų perdavimų. Žaidimas mums išvis nesiklostė. Pirmajame kėlinyje mūsų planas visiškai neveikė: nieko neišeidavo padaryti, o jų smūgių gavosi per daug. Leidome jiems žaisti, o jie prieš mus žaidė, kaip prieš vaikus“, - atvirai kalbėjo F. Černychas.

Lietuvos futbolo rinktinė antradienį stos į dar vienas draugiškas rungtynes, šį kartą su Armėnijos nacionaline ekipa.