F. Černychas: nemalonu, kai savi sirgaliai pasiunčia "ant trijų raidžių" (VIDEO)

Po ketvirtadienio rungtynių su Malta, kurias Lietuvos rinktinė pabaigė sužaisdama lygiosiomis 1:1, nacionalinės ekipos puolėjas Fedoras Černychas neslėpė nusivylimo rezultatu ir pripažino, jog buvo itin nemalonu, kai dalis į Maltą atvykusių sirgalių po rungtynių rinktinę pasitiko švilpimu ir necenzūriniais žodžiais.

„Ką čia galima ir pasakyti – prastai. Tokias rungtynes turime laimėti. Visi stengėmės ir norėjome jas laimėti, bet šiandien mums tai nesigavo. Varžovų gynyba buvo labai sutankinta ir mums buvo sunku prasibrauti iki Maltos vartų. Kažko daugiau sukurti mums nepavyko“, - paklaustas kaip vertina rungtynes kalbėjo F. Černychas.

Puolėjas taip pat pripažino, jog Lietuvos rinktinei nepavyko įgyvendinti prieš rungtynes parengto plano, o susitikimo pabaigoje mūsų šalies atstovai per daug skubėjo bandydami įmušti antrąjį įvartį.

„Galvojome, kad jie mums labiau atlaisvins kraštus, bet to nebuvo ir mes rečiau galėjome skersuoti kamuolius. Jie žaidė truputį kitokiu stiliumi nei tikėjomės.

Galbūt mes kartais per daug skubėjome bandydami įmušti antrąjį įvartį. Paskubėdavome smūgiuodami, ne ten kur reikai atlikdavome perdavimą. Paprasčiausiai skubėjome, o todėl toks šiandien ir rezultatas.“

Kalbėdamas apie kai kurių Maltoje buvusių sirgalių veiksmus po rungtynių, F. Černychas atskleidė, jog tai jam buvo itin nemaloni patirtis.

„Iš vienos pusės tai yra labai skaudu: aš esu labai dėkingas tiems, kurie atvažiavo ir palaikė mus bei supranta, kad kiekvienas iš mūsų stengiasi ir nori sužaisti kaip įmanoma geriau, kad rinktinė iškovotų pergalę. O tie kurie nušvilpė ar pasiuntė mus „ant trijų raidžių“ – tai tikrai nėra nei gerai, nei malonu. Supraskite, kad mes važiuojame į rinktinę tam, kad kuo geriau sužaistumėme. Kartais tai išeina, kartais ne, tačiau, manau, kad tokio elgesio rinktinės fanai sau irgi negali leisti.“

Paskutines pasaulio čempionato atrankos rungtynes Lietuvos rinktinė sužais sekmadienį, LFF stadione, su grupės lyderiais anglais, kurie jau užsitikrino vietą kitų metų pasaulio čempionate.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...