F. de Jongas pasirinko: olandas atsisakė "Barcelona" pasiūlymo ir išvyks į PSG

Amsterdamo "Ajax" žvaigždė ir bene didžiausia Nyderlandų futbolo viltimi laikomas Frenkie de Jongas jau žino savo tolimesnę karjeros stotelę.

Žiniasklaida Prancūzijoje ir Katalonijoje nerimsta nuo pranešimų, jog 21-erių metų futbolininkas nusprendė pasirinkti Paryžiaus "Saint-Germain". Į Paryžių saugas dar šią žiemą neišvyks – susitarimas buvo pasiektas dėl sandorio sezonui pasibaigus.

"Barcelona" klubui artimas žurnalistas Gerardas Romero teigia, kad F. de Jongas atmetė "Barcos" pasiūlymą, nors ši ir buvo favoritė įsigyti jį. Teigiama, kad katalonai jam negarantavo startinės pozicijos komandoje, kai tuo metu PSG prie visa to, kad žaidėjui pažadėjo vietą vienuoliktuke, dar pasiūlė ir didesnį atlyginimą.

"Ajax" kitus klubus dar anksčiau buvo informavęs, kad F. de Jongo kaina yra 75 mln. eurų. Tiek PSG, tiek "Barca" sutiko dėl šios sumos, tačiau lemiamas žodis buvo paliktas pačiam žaidėjui.

F. de Jongas taip pat buvo siejamas su "Manchester City", tačiau ir ten jam nebuvo pažadėtas pagrindinis vaidmuo. PSG apie sandorį oficialiai turėtų pranešti artimiausiomis dienomis.

Įvairias roles saugo pozicijoje prisiimti galintis olandas "Ajax" klube nuo 2016 metų yra sužaidęs 63 rungtynes ir įmušęs penkis įvarčius.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...