F. Lampardas atsakė į J. Mourinho pastabą

Frankas Lampardas savo pirmąjį trenerio žingsnį Anglijos „Premier“ lygoje žengė iš skausmo sukąstais dantimis. Naujasis Londono „Chelsea“ strategas sekmadienį net 0:4 išvykoje turėjo pripažinti „Manchester United“ pranašumą.

Kai prieš trejus metus futbolininko karjerą baigęs F.Lampardas ėjo iš aikštės, šeimininkų sirgaliai jau skandavo apie tai, kad „Chelsea“ turės atleisti ir jį.

Netrukus 41-erių vienam ryškiausių savo karos žaidėjų kirto ir buvęs „Chelsea“ treneris Jose Mourinho, perėmęs futbolo apžvalgininko kėdę.

Pasak portugalo, F.Lampardas turėjo pasirinkti labiau patyrusią sudėtį, o ne į ją įtraukti jaunuosius Masoną Mountą ar Tammy Abrahamą. Esą reikėjo į aikštę leisti N'Golo Kante, Olivier Giroud ir Willianą, nepriklausomai nuo jų pasiruošimo.

Bet F.Lampardas atmetė savo buvusio trenerio kritiką ir teigė, kad pastarieji futbolininkai dar gydosi traumas ir nėra pilnai pasiruošę.

„Negaliu ištempti savo žaidėjų iš medikų kambario. Ir nesvarbu, ar jie patyrę, ar ne. Ir man nesvarbu, ką sako komentatoriai. Aš tikėjau savo sudėtimi, – pareiškė F.Lampardas. – Žaidėjai, kuriais rėmėmės, yra tie, kuriuos turėjome.“

<iframe width="500" height="300" src="https://www.youtube.com/embed/awddh9iSqIE" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

lrytas.lt