F. Lampardas: "Kepa turi įrodyti, kad yra vertas grįžti į pagrindinio vartininko rolę"

Frankas Lampardas nėra nusiteikęs daryti nuolaidų nors vienam Londono "Chelsea" komandos futbolininkui.

Kalbėdamas apie Kepos situaciją, kuris pastaruoju metu komandos pasirodymus stebi nuo atsarginių suolo, F. Lampardas teigė, jog kiekvienas žaidėjas turi galimybę susigrąžinti prarastą poziciją, tačiau pirmiausia turi tai įrodyti treniruotėse.

Brangiausias planetos vartininkas nežaidė paskutinėse šešeriose rungtynėse. Šį vakarą "mėlynieji" FA taurėje žais prieš "Liverpool", todėl Kepa gali sulaukti naujos galimybės.

"Taip, Kepa yra kandidatas", – prieš rungtynes spaudos konferencijoje sakė F. Lampardas. – Kaip ir tikėjausi, jis visą tą laiką (kai nežaidė – red.) buvo profesionalus, gerai treniravosi, išlaikė "šaltą" galvą ir palaikė komandą. Jis tikrai atliko savo darbą puikiai."

Sulaukęs klausimo, ar Kepa vis dar yra jo ateities planuose, strategas atsakė: "Taip, kiekvienas žaidėjas yra savo kelionės šiame klube kalvis. Viskas priklauso nuo tavo darbo treniruotėse ir žaidimo rungtynių metų."

"Mūsų tikslas yra sumažinti atsilikimą nuo pajėgiausių klubų. Niekas negali atsipalaiduoti, kai pralaimime, kiekvieną dieną iš savęs turime spausti maksimumą.

Akivaizdu, kad vasarą bus kažkokie pasvarstymai dėl sudėties. Tačiau šiam momentui jokie sprendimai nėra priimti", – pridūrė F. Lampardas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...