F. Lampardas po pergalės prieš "Ajax": "Labiausiai džiugina futbolininkų atsidavimas"

Londono "Chelsea" trečiadienį iškovojo antrąją pergalę UEFA Čempionų lygoje, kuomet išvykoje rezultatu 1:0 palaužė Amsterdamo "Ajax" futbolininkus.

Vienintelį susitikimo įvartį  86-ąją minutę pelnė šį sezoną šansų pasireikšti beveik negaunantis Michy Batshuayi.

Po pergalės "arsitokratų" strategas Frankas Lampardas džiaugėsi komandos pasirodymu bei teigė, kad jo ekipa šiame mače nustatė standartą, kurio privalės laikytis.

"Nuo šiol nebeturėsime jokių pasiteisinimų. Nustatėme savo žaidimo standartą ir privalėsime jo laikytis.

Mane labiausiai džiugina futbolininkų atsidavimas bei žaidimo plano laikymasis. Judame teisinga linkme. 

Esu patenkintas dėl kiekvienos detalės mūsų žaidime. Visi žaidėjai tinkamai dirbo aikštėje, o po keitimo pasirodę futbolininkai puikiai atliko savo funkcijas", - po pergalės kalbėjo F. Lampardas.

Pergalingą įvartį pelnęs M. Batshuayi turėjo dar vieną puikią progą įvarčiui pasiekti, tačiau jos neišnaudojo. Nepaisant to, F. Lampardas džiaugėsi savo puolėjo pasirodymu.

"Michy darbas treniruotėse ir atsidavimas yra būtent toks, kokio mes tikimės. Suprantu, kad prieš pelnydamas įvartį jis neišnaudojo puikios progos, tačiau nenuleido rankų bei vėliau pasiuntė kamuolį į vartus.

Kad ir kas būtų nutikę po tos neišnaudotos progos, aš vis tiek juo didžiuočiausi. Pulisico rezultatyvus perdavimas taip pat buvo ne ką mažiau svarbus nei pats įvartis", - pridėjo "Chelsea" treneris.