F. Lampardas: "Sustojome žaisti po pirmojo kėlinio"

Jau trečią kartą oficialiose rungtynėse skambiai susitikimą pradedanti Londono "Chelsea" vis dar lieka be pergalių.

Franko Lampardo treniruojama komanda antrose "Premier" lygos rungtynėse išsiskyrė taikiai 1:1 su "Leicester City". Masonas Mountas išvedė "mėlynuosius" į priekį, tačiau vėliau kamuolio kontrolę perėmusios "lapės" išplėšė lygiąsias ir buvo arti visų trijų taškų.

F. Lampardas, kurio komanda sužaidė itin sunkias rungtynes trečiadienį, teigė, jog antroje mačo pusėje prieš "Leicester" buvo prarasta žaidimo kontrolė.

"Iš pradžių mes buvome greiti ir energingi, tačiau vėliau leidome "Leicester" grįžti į rungtynes. Likau labai nepatenkintas antruoju kėliniu, kuriame leidome jiems susikurti per daug kontratakų", – dėstė strategas.

"Kaltinti galime tik patys save. Visose mūsų rungtynėse buvo ta pati problema – turėjo kamuolį, tačiau nesugebėjo rasti erdvių, kuriose jis galėtų judėti kur kas greičiau ir efektyviau.

Mes turime parodyti dar didesnį užsispyrimą, jį buvo galima pamatyti šios savaitės viduryje, tačiau šiandien to tikrai nebuvo", – tęsė F. Lampardas.

Kalbėdamas apie kylančią komandos žvaigždę M. Mountą, strategas pridūrė: "Labai džiaugiuosi Masonu. Tai buvo puikus įvartis, o tuo metu mes tiesiog skrajojome po aikštę. Žinau, kad jis bus nusivylęs dėl nelaimėtų trijų taškų."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...