F. Lampardas vis dar pasigenda nuoseklumo "Chelsea" komandoje

Franko Lampardo vadovaujama Londono "Chelsea" komanda savaitgalį Anglijos "Premier" lygoje atšventė penktąją pergalę iš eilės.

Įsibėgėjanti "mėlynųjų" mašina visai neseniai pristabdė ir Amsterdamo "Ajax" komandą, kuri žaidė savo žiūrovų akivaizdoje. F. Lampardas pasidžiaugė pastarųjų savaičių rezultatais, tačiau įvardijo, kas jį vis dar neramina jo komandos žaidime.

"Kai kuriais rungtynių mometais mes pademonstruojame tai, ko aš ir noriu iš šios komandos", – oficialiai klubo svetainei pasakojo strategas.

"Mane labai nudžiugino rungtynės su "Ajax" ir "Liverpool", kur atlikome puikų darbą žaisdami be kamuolio ir presinguodami varžovus.

Žaidėjai dirbo ties tuo treniruotėse ir įrodė, kad yra pakankamai pasirengę prisitaikyti prie tokio stiliaus. Kai kuriais momentais lieku labai patenkintas tuo, kaip mes žaidžiame su kamuoliu.

Vienintelis dalykas, kuris kiek neramina, tai mūsų nesugebėjimas išsilaikyti tame pačiame lygyje visas 90 minučių", – kalbėjo strategas.

"Chelsea" tiek mače su "Burnley", tiek su "Watford" įvarčius praleido rungtynių pabaigose, kai jau turėjo pakankamai saugų pranašumą.

"Paprasčiausiai tai yra futbolas. "Liverpool" prieš "Aston Villa" taip pat turėjo sunkių periodų, kaip ir "Man City". Taigi, galbūt aš per daug reikalauju iš savo žaidėjų. Kiekvienas varžovas turi būti gerbiamas. Nėra lengva, kaip viskas atrodo iš šalies, todėl visada yra galimybė dirbti, jog galėtum progresuoti.

Turime daug jaunų žaidėjų, kurie čia atvyko ir dabar treniruojasi su patyrusiais futbolininkais. Akivaizdu, kad jiems reikia laiko, jog galėtume iš jų reikalauti to, ko norime."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...