F. Perezas neplanuoja kitą vasarą švaistytis pinigais

Tikrą tragediją pirmoje sezono pusėje išgyvenęs Madrido "Real" klubas įgauna pagreitį – grįžo į kovą dėl "La Liga" titulo, vis dar kovoja dėl patekimo į Karaliaus taurės finalą bei pradeda kelionę UEFA Čempionų lygos atkrintamųjų traukiniu.

Madrido "Real" rezultatai sezono pradžioje buvo tokie prasti, kad buvo net prognozuojama, kad komanda išlaidaus sausio mėnesio transferų lange. Visgi jame buvo atliktas tik vienas sandoris su šiuo metu jokio vaidmens komandoje neturinčiu Brahimu Diazu.

Pagerėję rezultatai įtikino ir klubo prezidentą Florentino Perezą, kuris savo paskutiniame interviu pareiškė, kad nesišvaistys pinigais artėjančią vasarą.

"Manau, kad turime geriausią sudėtį pasaulyje ir mūsų trofėjų skaičius tai tik parodo. Mes neketiname išlaidauti vien tam, kad išlaidautume", – tikino F. Perezas.

Paklaustas, ar ekipos sirgaliai vasarą gali tikėtis naujo puolėjo, F. Perezas atkirto: "Metai iš metų girdžių, kad mums reikia naujo devintojo numeriu, tačiau realybė yra tokia, kad Karimas Benzema yra geriausias savo pozicijos žaidėjas pasaulyje."

Madrido "Real" nuo 2015 metų už žaidėją nėra sumokėjęs daugiau nei 45 mln. eurų. F. Perezo taikinyje yra atsidūrę jaunieji futbolininkai, iš kurių vienas (Vinicius Junioras – red.), jau įrodinėję savo vertę pagrindinėje komandoje.