F. Perezas praranda pasitikėjimą šį sezoną savo paties šešėlyje esančiu G. Bale'u

21 kartą prarastas kamuolys ir vos 10 perdavimų per 90 minučių "La Liga" rungtynėse prieš "Eibar" – tokia statistiką užfiksavo Madrido "Real" žvaigždė Garethas Bale'as.

Praėjusį sezoną iš naujo atgimęs Velso rinktinės krašto puolėjas turėjo tapti komandos lyderiu, kai ją paliko Cristiano Ronaldo, tačiau britas juo nepasinaudoja visą šį sezoną – per 16 rungtynių įmušti penki įvarčiai ir tiek pat rezultatyvių perdavimų.

G. Bale'as praėjusį sezoną, liejęs apmaudą, kad nėra startinio vienuoliktuko žaidėjas, šį sezoną savo pozicijoje neturi konkurencijos, tačiau tai tik pablogino valo situaciją Madrido komandoje.

Ispanijos žiniasklaida teigia, kad Florentino Perezas į jį dėjo didžiules viltis, tačiau po mažu pradeda suprasti, kad vasarą reikės ieškoti naujo lyderio šioje komandoje.

F. Perezas po sezono pradės klausyti pasiūlymus už futbolininką, tačiau viskas priklausys nuo to, kaip jam seksis antroje sezono pusėje.

Nusprendus parduoti G. Bale'ą, neabejojama, kad žaidėjas žvalgytųsi į "Premier" lygos klubus. "Manchester United" būtų vienas pirmųjų klubų, kovojančių dėl žaidėjo parašo.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...