F. Ribery apie savo randą: vaikystėje tai mane skaudino, tačiau tik dėl jo turiu tokį charakterį

Miuncheno "Bayern" legenda Franckas Ribery duodamas interviu Prancūzijos televizijai prisiminė savo skaudžią patirtį vaikystėje ir užgauliojimus dėl jo rando.

34-erių metų F. Ribery iki futbolo viršūnės pakilti nebuvo lengva, tačiau prancūzas pareiškė, kad jo randas ant veido, kurį jis visam gyvenimui gavo per automobilio avariją dar būdamas labai jauno amžiaus, užgrūdino jį kaip asmenybę ir tik to dėka jis tapo tvirto charakterio futbolininku.

"Šis randas man davė stiprybės ir suformavo charakterį, jog galėčiau susitvarkyti su problemomis, nes būnant labai jauno amžiaus turėtų panašų randą ant veido nėra pats lengviausias dalykas", - skaudžią patirtį prisiminė F. Ribery.

"Žmonės visada į mane žiūrėjo kitaip, vadino mane šlykščiu ir iš viso to juokėsi. Jaučiau kritiką iš žmonių, kurie į mane žiūrėjo kitaip. Mano šeima dėl to išgyveno, tačiau aš pats niekada neverkiau dėl to - manęs tai nepalaužė.

Aš kentėjau dėl to, nes būnant vaiku sulaukti tokios reakcijos iš aplinkinių nėra maloniausias dalykas, bet aš niekada nenuėjau į kampą ir dėl to verkiau. Visi šie išgyvenimai suformavo mano charakterį ir džiaugiuosi tuo, koks esu dabar", - užbaigė futbolininkas.

F. Ribery "Bayern" klube rungtyniauja nuo 2007 metų ir bavarų gretose jau yra sužaidęs daugiau nei 350 rungtynių.