F. Ribery dar metams pratęsė sutartį su "Bayern"

35-erių metų Franckas Ribery su Miuncheno "Bayern" po sezono neišsiskirs - prancūzas dar metams pratęsė sutartį.

Ilgametis bavarų futbolininkas su "Bayern" turėjo sutartį iki vasaros pabaigos. Prancūzas sunkiai pradėjo sezoną, kas ir lėmė kalbas, jog jam tai paskutinis sezonas Vokietijoje.

Tačiau pastaruoju metu puikiai žaidęs F. Ribery užsitarnavo dar metus "Bayern" klube.

F. Ribery į Miucheną atvyko 2007 metais. Iš viso bavarų gretose prancūzas jau sužaidė 385 rungtynes ir pelnė 117 įvarčių.

Futbolininko trofėjų kolekcija įspūdinga - aštuoni "Bundesliga" titulai, penkios Vokietijos taurės ir vienas UEFA Čempionų lygos aukso medalis.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Another year with <a href="https://twitter.com/FranckRibery?ref_src=twsrc%5Etfw">@FranckRibery</a> <br><br>Press release: <a href="https://t.co/aDNz4wEx8F">https://t.co/aDNz4wEx8F</a><a href="https://twitter.com/hashtag/OhhhhFranckRib%C3%A9ry?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#OhhhhFranckRibéry</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/MiaSanMia?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MiaSanMia</a> <a href="https://t.co/Y0PKdnJTEF">pic.twitter.com/Y0PKdnJTEF</a></p>&mdash; FC Bayern English (@FCBayernEN) <a href="https://twitter.com/FCBayernEN/status/993483070580936704?ref_src=twsrc%5Etfw">May 7, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>