FA taurė: "Man Utd" pergalė ir C. Fabregaso atsisveikinimas su "Chelsea"

Šeštadienį FA taurėje sužaistos trečiojo etapo rungtynės. Į kovą stojo dauguma Anglijos "Premier" lygos klubų.

"Manchester United" namuose priėmė "Reading" ekipą. "Raudonieji velniai" nespindėjo savo žaidimu puolime, tačiau pergalė buvo pasiekta įtikinamu rezultatu – 2:0.

Abu įvarčiai krito pirmajame kėlinyje – iš pradžių nuo 11 metrų žymos taikliai smūgiavo Juanas Mata, o kėlinio pabaigoje pranašumą padidino Romelu Lukaku.


Dar kitose rungtynėse, kurios taip pat prasidėjo 14 val. 30 min., "Burnley" ir "West Ham" palaužė savo varžovus, o "Bournemouth" krito prieš "Brighton".

17 val. startavo vėlesni susitikimai. Londono "Chelsea" namuose rezultatu 2:0 įveikė "Nottingham" ekipą. Cescas Fabregas neįmušė 11 metrų baudinio, tačiau antrajame kėlinyje dublį pasiekė Alvaro Morata.

C. Fabregasui tai buvo paskutinės rungtynėse "mėlynųjų" klube – saugas emocingai buvo palydėtas ant atsarginių suolo, mat jau kitą savaitę turėtų sukirsti rankomis su "Monaco".

Dar kitose rungtynėse Liverpulio "Everton" pranoko "Lincoln", "Cardiff" netikėtai krito prieš "Gillingham", "Leeds" panaikino dviejų įvarčių deficitą ir išplėšė lygiąsias prieš "Southampton".

19 val. 30 min. prasidėjusioje dvikovoje Londono "Arsenal" neturėjo sunkumų su "Blackpool". Du 19-mečio Josepho Willocko įvarčiai ir dar vienas Alexo Iwobi smūgis nulėmė "kanonierių" pergalę rezultatu 3:0.

<iframe frameborder="0" width="500" height="300" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x704kxa" allowfullscreen="" allow="autoplay"></iframe>

Likę mačai baigėsi "Huddersfield" nesėkme, "Crystal Palace" pergale ir "Newcastle" – "Blackburn" lygiosiomis.

Rezultatai:

"Man Utd" 2 - 0 "Reading"
"West Ham" 2 - 0 "Birmingham"
"Bournemouth" 1 - 3 "Brighton"
"Burnley" 1 - 0 "Barsnley"
"Chelsea" 2 - 0 "Nottingham"
"Derby" 2 - 2 "Southampton"
"Everton" 2 - 1 "Lincoln"
"Gillingham" 1 - 0 "Cardiff"
"Blackpool" 0 - 3 "Arsenal"
"Bristol" 1 - 0 "Huddersfield"
"Crystal Palace" 1 - 0 "Grimsby"
"Newcastle" 1 - 1 "Blackburn"

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...