Fabinho apie pirmąjį sezoną Liverpulyje: "Manau, kad tapau svarbia komandos dalimi"

Praėjusią vasarą prie "Liverpool" ekipos prisijungęs Fabinho išgyveno permainingą sezoną.

Iš pradžių Jurgenas Kloppas sunkiai rasdavo brazilui vietą aikštėje, tačiau vėliau jis tapo labai svarbia figūra vidurio saugų grandyje.

Pats Fabinho apibendrindamas pirmąjį sezoną Liverpulyje teigė, kad jis buvo geras, o pereinamasis laikotarpis yra neišvengiamas pakeitus klubą.

"Manau, kad pirmasis mano sezonas Liverpulyje buvo sėkmingas. Žinojau, kad manęs laukia adaptacija. Visa tai netruko ilgai, tačiau prisimenu, jog pradžioje nebuvo lengva, kuomet teko praleisti keletą rungtynių.

Nors ir sakiau sau, jog turiu būti kantrus ir sunkiai dirbti, tačiau nėra lengva susitaikyti su tuo, kad nežaidi rungtynėse. Bet visa tai dabar jau praeitis ir vėliau gaudavau daugiau žaidimo laiko.

Kuo daugiau žaidi, tuo labiau gali mėgautis futbolu. Manau, kad tapau svarbia komandos dalimi, o treneris galėjo rinktis iš daugiau opcijų. Tai buvo tikrai geras sezonas", - bendraudamas su oficialia klubo svetaine sakė Fabinho.

25-erių brazilas negailėjo gražių žodžių ir savo komandos draugui Sadio Mane.

"Jis yra tiesiog nuostabus žaidėjas. Atrodo, kad jis niekada nepavargsta ir nuolat žaidžia taip pat intensyviai bei išlaiko reikiamą koncentraciją.

Mane yra visapusiškas žaidėjas. Jis gali atlikti tiek trumpus, tiek ilgus perdavimus, o taip pat geba puikiai organizuoti atakas. Sadio yra puikus žaidėjas, kuris dabar yra puikioje formoje ir tai yra labai svarbu jam pačiam", - komandos draugą gyrė Fabinho.

Vidurio saugas per pirmąjį sezoną "Liverpool" gretose sužaidė 41 mačą bei pelnė vieną įvartį.