Fantastiška žinia "Žalgirio" gerbėjams: grįžta M.Kuklys

Vilniaus „Žalgirio“ gretose 2020 m. sezone rungtyniaus futbolo gerbėjams puikiai pažįstamas Mantas Kuklys. Į Vilnių saugas grįžta po dviejų metų pertraukos.

Futbolininkas į Lietuvą atvyksta iš Kazachstano. „Žetysu“ klube jis buvo ne tik tvirtas pagrindinės sudėties žaidėjas, bet ir komandos kapitonas. .

2018 m. sezone saugas Kazachstano čempionate sužaidė 31 mačą, įmušė penkis įvarčius ir atliko du rezultatyvius perdavimus. Praėjusiame sezone jo sąskaitoje 24 rungtynės du įvarčiai ir penki perdavimai. Čempionatą „Žetysu“ baigė penktoje vietoje.

M. Kuklys nuo 2012 m. yra kviečiamas į Lietuvos nacionalinę rinktinę. 2019 m. jis žaidė keturiuose Europos čempionato atrankos susitikimuose.

Vilniaus klube 32-ejų vidurio saugas su pertraukomis praleido šešis sezonus ir laimėjo visus įmanomus trofėjus Lietuvoje. Sostinės ekipoje jis rungtyniavo 2012 – 2018 m. Iš viso vilkėdamas „Žalgirio“ marškinėlius per 184 oficialias rungtynes jis įmušė 46 įvarčius bei atliko 56 rezultatyvius perdavimus.

„Smagu sugrįžti į Vilnių. Esu labai laimingas, kad vėl vilkėsiu žaliai baltus marškinėlius. Išvykau po sezono, kuriame užėmėme antrąją vietą, todėl labiausiai šiemet norėčiau padėti sugrąžinti čempionų titulą į Vilnių ir padėti komandai kuo sėkmingiau pasirodyti Europoje“, - fkzalgiris.lt kalbėjo M. Kuklys.

„Žalgiris“ pasiruošimą naujajam sezonui pradės sausio 13 d. Pirmoje treniruotėje jau dalyvaus ir M. Kuklys.