Fredas: turime nugalėti "Tottenham", jei kovojame dėl "Premier" lygos titulo

"Manchester United" naujokas Fredas sako, kad komanda jautriai sureagavo į nesėkmę Braitone ir tikisi, kad pavyks atsitiesti rungtynėse su Londono "Tottenham".

"Raudonieji velniai" praėjusį savaitgalį gavo skaudžią pamoką varžovų stadione - "Brighton" juos nugalėjo rezultatu 3:2. Po pirmojo pralaimėjimo šalies žiniasklaidoje iškart pasipylė abejonės dėl "Man Utd" komandos galimybių šiame sezone.

Jose Mourinho auklėtinių pirmadienį lauks itin svarbios, bet tuo pačiu ir sudėtingos rungtynės su "Tottenham". Fredas tvirtina, kad komanda negali dar kartą užlipti ant to pačio grėblio.

"Mūsų laukia labai svarbi akistata. Visą savaitę dirbome ir buvome susikoncentravę šioms rungtynėms. Mes norime išeiti į stadioną ir padovanoti savo fanams pergalę", - "Sky Sports" televizijai sakė brazilas.

"Žinome, kad "Tottenham" yra puiki komanda, tačiau mes privalome laimėti, jeigu norime kovoti dėl čempionų titulo. "Premier" lyga yra sudėtinga ir daug komandų čia nori laimėti.

"Brighton" buvo geresni už mus. Jie sugebėjo pelnyti greitus įvarčius, ko mes, deja, negalėjome padaryti tuo pačiu. Vėliau šiek tiek pagerinome žaidimą, tačiau to neužteko pergalei ar lygiosiom.

Į kitas rungtynes eisime su tikslu, kad mums reikia laimėti ir išlikti kovoje dėl čempionų titulo", - pridūrė Fredas.