Futbolu daugiau nebesimėgaujantis G. Bale'as nori artėjančią žiemą palikti "Real"

Garetho Bale'o ateities klausimas Madrido "Real" klube vis dar nėra uždarytas.

Vakar skelbėme, kad šiuo metu dėl traumos nerungtyniaujantis futbolininkas po individualios treniruotės paliko Madridą ir išvyko į Londoną dėl kol kas neįvardintų asmeninių priežasčių.

Kaip skelbia "Marca" ir AS, tikroji tokio vizito priežastis – susitikimas su agentu. G. Bale'as, su išvykimu sietas visą praėjusią vasarą, yra pasiryžęs palikti Ispanijos sostinę artėjančią žiemą.

Minėti šaltiniai teigia, kad G. Bale'o santykiai su Zinedine'u Zidane'u nėra pasikeitę, nors ir šis iki traumos buvo tvirtas startinės sudėties žaidėjas.

"Marca" priduria, kad Velso rinktinės žvaigždė vėl veda derybas su Kinijos klubais, vienas tokių – Šanchajaus "Shenhua", kuris dar vasarą buvo pateikęs įspūdingą pasiūlymą puolėjui.

Pats G. Bale'as, neseniai kalbintas "Telegraph" žurnalistų, atskleidė, kad nebeturi didelės aistros futbolui, todėl ir noras išvykti į Kinijos aukščiausią lygą yra iš dalies suprantamas.

"Kai tau yra 18-iolika, atrodo, kad tu įgyvendinai savo svajonę, tačiau kai tai darai tiek daug metų, tai pradeda atsibosti. Žinoma, aš vis dar mėgaujuosi, tačiau žaidžiant aukščiausiame lygyje, to pasimėgavimo yra mažiau.

Manau, kad tai yra dėl to, kad būdamas jaunu dar nesupranti, kad futbole taip pat yra negatyvių dalykų, kuriuos pajauti tik vėliau", – kalbėjo G. Bale'as.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...