G. Arlauskio debiutas Ispanijoje pažymėtas žeminančiu pralaimėjimu prieš "Real" (VIDEO, FOTO)

Ispanijos "Primera" pirmenybėse sekmadienį vakare sužaistos vienos iš paskutiniųjų 22-ojo turo rungtynių.

"Santiago Bernabeu" stadione progą debiutuoti turėjo Lietuvos rinktinės vartininkas Giedriaus Arlauskis. Jo atstovaujama Barselonos "Espanyol" ekipa turėjo pripažinti Madrido "Real" pranašumą ir patyrė pralaimėjimą rezultatu 6-0.

G. Arlauskiui tai buvo debiutinės rungtynės ne tik prieš "Real", bet ir Ispanijoje čempionate. "Watford" klubui priklausantis vartų sargas tapo trečiuoju lietuviu, žaidusiu "Primera" pirmenybėse.

Lietuviui sausus vartus išlaikyti pavyko tik iki septintos minutės. Puikų perdavimą iš dešiniojo krašto atlikęs Jamesas Rodriguezas sukūrė progą puolėjui Karimui Benzema, kuris tapo pirmuoju žaidėju, Ispanijoje nuginklavusiu Arlauskį.

Po sėkmingos pradžios Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai buvo nesustabdomi, o 12-ąją minutę G. Arlauskiui teko stoti akis į akį su Cristiano Ronaldo, kai šis sėkmingai realizavo 11 metrų baudinį. Po keturių minučių dar vieną įvartį po "rikošeto" pelnė J. Rodriguezas.

Pirmojo kėlinio pabaigoje galutinį tašką padėjo tas pats C. Ronaldo, pademonstravęs puikų reidą ir galingu smūgiu pasiuntęs į nokdauną visą "Espanyol" gynybą.

Per kitas 45 minutes svečiams iš Barselonos žaisti sekėsi sėkmingiau ir įvarčio nepraleido iki pat 82-os minutės. C. Ronaldo po tikslaus Jese Rodriguezo perdavimo į G. Arlauskio ginamus vartus pelnė penktąjį komandos įvartį, o pačiam portugalui tai buvo "hat-trickas".

Galutinis taškas buvo padėtas 86-ąją minutę, kai į savus vartus įsispyrė po keitimo aikštėje pasirodęs bei taip pat šiandien "Espanyol" gretose debiutavęs Oscaras Duarte.

"Real" po pergalės prie antroje vietoje esančio Madrido "Atletico" priartėjo iki vieno taško, tačiau nuo lyderės "Barcos" juos skiria 4 taškai.

Kitas susitikimas baigėsi netikėtu Vigo "Celta" pralaimėjimu "Las Palmas" futbolininkams.

Rezultatai:

"Real Madrid" 6 - 0 "Espanyol"
7' [1 - 0] K. Benzema
12' [2 - 0] C. Ronaldo (11 m. baudinys)
16' [3 - 0] J. Rodriguez
45' [4 - 0] C. Ronaldo
82' [5 - 0] C. Ronaldo
86' [6 - 0] O. Duarte

"Las Palmas" 2 - 1 "Celta"
5' [0 - 1] T. Bongonda
33' [1 - 1] J. Viera (11 m. baudinys)
90' [2 - 1] W. Jose
74' F. Orellana ("Celta") pašalintas iš aikštės

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...