G. Bale'as patyrė jau 18 traumą Madrido "Real" ekipoje

Garethui Bale'ui naujieji metai prasidėjo pačiu nemaloniausiu būdu – Madrido "Real" ekipos žvaigždė vėl patyrė traumą.

Nuo pat savo atvykimo su nuolatinėmis sveikatos problemomis susiduriantis valas vakarykštėse rungtynėse prieš "Villarreal" pasirodymą baigė po pirmojo kėlinio, kai lygioje vietoje susižeidė blauzdą.

"Real" kol kas jokios oficialios informacijos dėl traumos rimtumo neskelbia, tačiau įvairių šaltinių teigimu, futbolininkas tikrai praleis savaitgalį įvyksiančias "La Liga" rungtynes prieš "Real Sociedad".

ESPN suskaičiavo, kad G. Bale'ui, į Madridą persikėlusiam 2013 metais, nuo to laikotarpio jau buvo konstatuota 18 traumų. Iš viso dėl jų puolėjas jau yra praleidęs 323 dienas be futbolo.

Madrido ekipa be G. Bale'o, kai šis gydėsi traumas, sužaidė 65 rungtynes per pastaruosius penkerius metus.

G. Bale'as šį sezoną per 25 rungtynes yra įmušęs 10 įvarčių.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Gareth Bale has picked up the 18th injury of his Real Madrid career.<a href="https://t.co/gN9fYVTkHW">https://t.co/gN9fYVTkHW</a> <a href="https://t.co/vf13fSj5h7">pic.twitter.com/vf13fSj5h7</a></p>&mdash; ESPN FC (@ESPNFC) <a href="https://twitter.com/ESPNFC/status/1081188576891731975?ref_src=twsrc%5Etfw">January 4, 2019</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>