G. Bale'o agentas atmetė galimybę palikti "Real" nuomos pagrindais

Panašu, kad atsikratyti Garethu Bale'o Madrido "Real" klubui šią vasarą lengva nebus.

Tokias atakuojančias žvaigždes kaip Edeną Hazardą bei Luką Jovičių pasikvietę "baltieji" norėtų parduoti G. Bale'ą bei atlaisvinti vietą sudėtyje, tačiau itin prastą sezoną sužaidęs valas tapo niekam nereikalingu.

Nepaisant to, kad Zinedine'as Zidane'as nesieja ateities su G. Bale'u. agentas tvirtina, kad žaidėjas mėgaujasi gyvenimu Ispanijoje, todėl nemato priežastis, kodėl turėtų palikti "Real".

Madrido ekipa tikėjosi, kad iš G. Bale'o dar galės uždirbti bent 80 mln. eurų, tačiau niekas už 29-erių metų žaidėją tokių pinigų nėra pasirengę mokėti. "Baltieji" jau neatmeta galimybės išnuomoti valą, tačiau tam priešinasi tiek jo agentas, tiek ir jis pats.

"Toks sandoris tikrai neįvyks", – iškart pareiškė Bale'ui atstovaujantis Jonathanas Barnettas.

"Nemanau, kad jis nori išvykti nuomos sutartimi. Jis gyvena mielą gyvenimą čia Ispanijoje. Manau, kad atsitiktų kažkas labai netikėto, jeigu jis išvyktų nuomos pagrindais. Tai nėra galimybė, nors ir jo situacija klube nėra pasikeitusi", – tęsė agentas.

Paklaustas apie galimybę grįžti į "Premier" lygą, o konkrečiai – į "Man Utd" klubą, J. Barnettas pareiškė: "Jis galėtų ten įsitvirtinti ir parodyti gerą žaidimą, nes yra vienas geriausių žaidėjų pasaulyje. Visgi šis persikėlimas nėra labai tikėtinas."

Nuo 2014 metų Madride rungtyniaujantis G. Bale'as vis dar turi trejus metus galiojantį kontraktą, pagal kurį jis per savaitę uždirba po 350 tūkst. eurų.