G. Bale'o agentas sukritikavo Madrido "Real" sirgalius

Garetho Bale'o agentą papiktino Madrido "Real" sirgalių kritika jo kliento atžvilgiu.

Velso rinktinės žvaigždė šiuo metu yra kritikuojamas ne tik klubo gerbėjų, bet ir Ispanijos žiniasklaidos. Šeštadienio vakarą G. Bale'as rungtynėse su "Barcelona" grįžo į startinę poziciją, tačiau per valandą taip ir nieko neįrodė bei gana garsiais švilpimais buvo palydėtas link atsarginių suolo.

G. Bale'o agentas Jonathanas Barnettas tvirtina, kad G. Bale'as tokios fanų reakcijos nenusipelno vien už savo pasiekimus finaluose.

"Ši Madrido "Real" fanų karta dar ilgai kalbės apie Garetho įvarčius. Visgi jie tuo pačiu turėtų gėdytis savimi. Garethas nusipelno pačios didžiausios pagarbos, nes taip, kaip "Real" fanai elgiasi su juo, yra gėdinga

Per šešerius metus Ispanijoje jis laimėjo viską. Jis yra vienas geriausių futbolininkų pasaulyje. Visi šie fanai jam turėtų bučiuti kojas", – gana aštriai kalbėjo agentas.

Nepaisant nuolatinės kritikos, J. Barnettas teigia, kad G. Bale'as nesiruošia išvykimui: "Nebuvo jokios diskusijos apie tai. Jis šią vasarą neišvyks niekur kitur. Tiek jis, tiek "Real" nori tęsti bendradarbiavimą."

"Real" fanai savo pyktį išliejo ne šiaip sau – komanda jau pasitraukė iš kovos "La Liga" ir Karaliaus taurėje, o G. Bale'as, po Cristiano Ronaldo išvykimo turėjęs tapti komandos lyderiu, šį sezoną kol kas įmušė tik 13 įvarčių.