G. Cahillas: "Šis Europos čempionatas yra atviras"

Anglijos rinktinės centro gynėjas Gary Cahillas mano, kad grupių etapo rezultatai šiame Europos čempionate dar nereiškia nieko ir bet kuri komanda dar gali nustebinti.

Roy'aus Hodgsono vadovaujami anglai pasirodymą Senojo žemyno turnyre pradėjo nuo B grupės, kurioje kartu su anglais buvo Velsas, Slovakija ir Rusija. Anglija liko už Velso nugaros, tačiau aštuntfinalyje sulaukė įveikiamo varžovo - Islandijos. Tolimesniame turnyro etape Anglija gali susigrumti su Prancūzijos/Airijos poros nugalėtoju.

"Yra nemažai komandų, kurios tikrai man paliko gerą įspūdį. Aš manau, kad šis Europos čempionatas yra gana atviras visoms komandoms. Ispanija, Prancūzija, Vokietija - tai komandos, kurios visada žaidžia tolimesniuose etapuose. Tačiau ar visos šios komandos nužygiuos toli? Nemanau", - kalbėjo G. Cahillas.

"Mes turime nieko nebijoti ir parodyti mentalitetą, kokį rodėme grupių etape. Visoms komandoms šis čempionatas yra gana sunkus. Pavyzdžiui, Prancūzija rezultatu 2-0 nugalėjo Albaniją ir turėtų atrodyti, kad ši pergalė buvo nesudėtinga, tačiau puikiai žinome, kad šios rungtynės tikrai nebuvo lengvos.

Dažnai kiti tikisi, kad viena komanda ateis į aikštę ir bus daug geresnė už kitą, bet taip nėra. Visos komandos čia kovoja iki mirties, kad ir kaip yra sunku", - pridūrė gynėjas.

Aštuntfinalyje Anglija su Islandija susigrums pirmadienį 22 valandą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...