G. Chiellini: "Atletico" yra labiausiai į mus panaši Europos komanda"

Turino "Juventus" komandos šį vakarą laukia ypatingai sunkus vakaras – "senoji senjora" sieks nugalėti Madrido "Atletico" ir prasibrauti į UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalį.

Paprastos pergalės "Juventus" komandai neužtenka – jie turi dviejų įvarčių deficitą. Puikiai gynyboje sustyguota "Atletico" komanda pasistengs, kad "Juvė" neturėtų priėjimo prie Jano Oblako vartų.

Spaudos konferencijoje kalbėjęs "Juventus" gynėjas Giorgio Chiellini pareiškė, kad "Atletico" jiems nėra palanki komanda, mat ji žaidžia kone identišką futbolą.

"Atletico" tikriausiai yra labiausiai į mus panaši Europos komanda. Jie turi solidžią gynybą, o rezultatus visada pasiekia dėl bendro komandinio darbo, o ne dėl individualių žaidėjų meistriškumo. Visgi tai nereiškia, kad jie neturi jokių silpnų vietų. Visos komandos yra pažeidžiamos, todėl "Atletico" negali būti tikra, kad išlaikys "sausus" vartus, – teigė gynėjas.

Paklaustas, ar "Juventus" galėtų laikyti sezoną nesėkmingu, jeigu dabar būtų pasitraukta iš Čempionų lygos, G. Chiellini atsakė: "Mes stengiamės nesikoncentruoti į kalbas apie nesėkmę. Į šias rungtynes žiūrime su didžiuliu entuziazmu. Esame aštuntfinalyje, norime būti ketvirtfinalyje, pusfinalyje ir galiausiai finale.

Mes jaučiame spaudimą iš žiniasklaidos, tačiau tai mums nedaro jokios įtakos. Kaip ir sakiau, turime į viską žiūrėti entuziastingai. Jeigu būsime pakankamai įelektrinti atmosferos stadione, ši Čempionų lygos naktis gali tapti magiška."

"Atletico" pirmąjį susitikimą namuose laimėjo rezultatu 2:0. Šiandien, kaip pavyzdys, juos tenkintų pralaimėjimai rezultatu 0:1, 1:3, 2:4 ir t.t.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...