G. Gattuso užsiminė, kad L. Bonnuci greičiausiai paliks "Milan"

Leonardo Bonucci karjera "Milan" komandoje ilgai netrukus - vyriausiasis ekipos treneris Gennaro Gattuso patvirtino, kad žaidėjas nėra apsisprendęs dėl savo ateities.

31-erių metų gynėjas į "Milan" atvyko praėjusią vasarą, tačiau jam kalnų nuversti nepavyko - "rossoneri" neblizgėjo praėjusiame sezone ir į UEFA Čempionų lygą nesugrįžo.

L. Bonnucci paslaugomis yra susidomėjęs ne vienas "Premier" lygos klubas, tačiau pastaruoju metu pradėjo sklisti gandai, kad jis gali sugrįžti į Turino "Juventus".

"Kalbėjau su Leo. Turi būti atviras ir kalbėti apie tai, kas iš tikrųjų vyksta", - teigė G. Gattuso. - Turėjome susitikimą su juo, tačiau aš tikrai nesu tas žmogus, kuris sprendžia jo ateitį".

"Iki to momento, kai jis paliks mano rūbinę, aš noriu matyti Bonucci, kurį mačiau pastarąsias 12 dienų - profesionalų ir savo grupę į priekį vedantį kapitoną.

Palikime šį sprendimą spręsti Leo ir klubui. Mano noras yra tik vienas - kad jis pasiliktų, nes su tokiu mentalitetu ir talentu yra ne daug žaidėjų", - pridūrė buvęs futbolininkas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...