G. Higuainas: "Juventus" mane paprasčiausiai išspyrė iš klubo"

Gonzalo Higuainas vis dar laiko nuoskaudas ant Turino "Juventus" klubo, kuris šią vasarą atsisakė argentiniečio paslaugų.

Rugpjūtį G. Higuainas po dviejų sėkmingų sezonų buvo priverstas palikti "senąją senjorą", kai ši nusprendė skirti 100 mln. eurų investiciją į Cristiano Ronaldo.

30-metis puolėjas per du sezonus sumušė 55 įvarčius ir sykį padėjo komandai pasiekti UEFA Čempionų lygos finalą. Kaip teigia pats futbolininkas, šią komandą jis vis dar labai gerbia.

"Mano jausmai šiai komandai yra patys geriausi, nes tiek žaidėjai, tiek ir sirgaliai su manimi elgėsi pavyzdingai", - sakė Pipita.

"Žinoma, kad aš pats neprašiau leidimo išvykti. Iš tikrųjų viskas buvo taip, kaip ir visi sako - jie mane išspyrė. Iš "Milan" klubo greitai pajutau palaikymą ir mane tai įtikino.

Aš iškart supratau, kad kažkas tarp manęs ir "Juventus" įvyko, kai jie nusipirko Ronaldo. Taigi, sprendimas išvykti nebuvo mano paties.

Per tuos dvejus metus "Juventus" ekipai daviau viską, ką galėjau. Su Cristiano atvykimu jie norėjo padaryti didžiulį šuolį, todėl man buvo pasakyta, kad aš negalėsiu čia likti, bet tuo pačiu bus surasti sprendimai. Tas sprendimas buvo išvykti į "Milan", - pridūrė puolėjas.

G. Higuaino gyvenimas Milane nėra prastas - jis per septynerias rungtynes yra įmušęs šešis įvarčius.