G. Mažeika teisėjaus Europos jaunimo čempionate

Birželį Lenkijoje vyksiančiame Europos jaunimo (U-21) futbolo čempionate darbuosis ir Lietuvos teisėjas Gediminas Mažeika. Jam talkins tautiečių asistentų komanda, kurios nariai bus paskelbti vėliau.

UEFA sprendimu 38-erių kaunietis pateko tarp 9 aikštės teisėjų, kurie dirbs žemyno pirmenybėse.

G. Mažeika pastaraisiais metais sparčiai progresavo. Jis nuolat teisėjavo Europos lygoje, oficialioms rinktinių rungtynėms, o praėjusį gruodį pirmą kartą pasirodė per UEFA Čempionų lygos grupės rungtynes, kuriose susitiko "Bayer" (Vokietija) ir "Monaco" (Prancūzija) klubai.

Europos U-21 čempionatas birželio 16-30 dienomis vyks šešiuose Lenkijos miestuose: Gdynėje, Bydgoščiuje, Liubline, Kielcuose, Tychose ir Krokuvoje.

Jaunimo čempionate pirmą kartą dalyvaus 12 rinktinių, jos bus suskirstytos į 3 grupes. A grupėje kovos Lenkija, Slovakija, Švedija ir Anglija, B - Portugalija, Serbija, Ispanija ir Makedonija, C - Vokietija, Čekija, Danija ir Italija.

UEFA kartu su organizatoriais taip pat patvirtino ir bilietų kainas. Grupės etapo rungtynių bilietai kainuos vos nuo 3,5 iki 5,8 euro, pusfinalio ir finalo - nuo 4,5 iki 9,3 eurų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...