G. Pique vėl kalbėjo apie teisėjų darbą "Real" rungtynėse, S. Ramosas skolingas neliko

"Barcelona" centro gynėjas Gerardas Pique nesustoja kalbėti apie Ispanijos futbolo teisėjų darbą ir socialinėje erdvėje vėl pasidalino įrašu apie Madrido "Real" klubui palankius sprendimus.

"Barca" vakar rezultatu 2-1 nukovė Madrido "Atletico" ir bent laikinam buvo pakilę į pirmąją vietą. Katalonai buvo arti to, kad liktų lyderio pozicijoje, tačiau "Real" sensacingai išsigelbėjo Viljarealyje, varžovus parklupdę rezultatu 3-2.

Daug kalbų sukėlė antrasis "Real" klubo įvartis, kurį Cristiano Ronaldo pasiekė iš 11 metrų žymos. Teisėjas baudinį skyrė po to, kai užfiksavo Bruno žaidimą ranka, tačiau epizodas buvo diskutuotinas, o iš vaizdo pakartojimo nėra aiškiai matyti, ar saugas ranka kliudė kamuolį.

Po dramatiškos pergalės G. Pique savo Twitter paskyroje pasidalino Madrido spaudos įrašais apie teisėjų darbą "Real" ir "Barcelona" rungtynėse: "Palyginimui - tai tos pačios komandos. 8 taškai. Šie įrašai yra paimti iš Madrido spaudos, jei abejojate."

G. Pique įrašas buvo nukreiptas į tai, kaip teisėjai priėmė palankius sprendimus "Real" klubui rungtynėse su "Malaga" ir "Villarreal", o "Barca" prieš tuos pačius varžovus buvo "apvogta".

Po rungtynių Madrido "Real" kapitono Sergio Ramoso buvo paprašyta pakomentuoti G. Pique įrašą. Ispanijos rinktinės kapitonas daug negalvodamas rėžė: "Būčiau labai nustebintas, jei Messi būtų pasidalinęs tokiu įrašu. Visi puikiai žinome, koks yra Pique."<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="es" dir="ltr">Contra los mismos equipos. 8 puntos. 8 y tal. Los recortes son de prensa de Madrid por la duda. <a href="https://t.co/nZUDgrjuVd">pic.twitter.com/nZUDgrjuVd</a></p>&mdash; Gerard Piqué (@3gerardpique) <a href="https://twitter.com/3gerardpique/status/835971296093687809">February 26, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...