G. Sigurdssonas susiejo ateitį su "Swansea City"

Vieno iš Islandijos rinktinės stebukladarių ateities klausimas - išspręstas. Gylfi Sigurdssonas pasirašė naują ketverių metų kontraktą su "Swansea City".

26-erių metų saugas pastaruoju metu buvo linksniuojamas su Liverpulio "Everton" klubu. Pasak pranešimų, "irisai" jau buvo pasirengę pateikti 20 mln. svarų sterlingų pasiūlymą, tačiau islandas nusprendė naujos karjeros stotelės nesiekti ir liko ištikimas "gulbėms".

G. Sigurdssonas "Swansea City" garbę gina nuo 2014 metų, kai paliko Londono "Tottenham". Per du sezonus Velso komandoje saugas sužaidė 88 rungtynes ir pelnė 27 įvarčius.

Iki ketvirtfinalio su Islandija 2016 metų Europos čempionate prasibrovęs futbolininkas dar prieš 2014 metus buvo vilkėjęs "gulbių" marškinėlius. Jį "Swansea" ekipai 2011-12 sezono antroje pusėje paskolino "Hoffenheim".

Kad ir kaip "Swansea" besidžiaugtų nauja G. Sigurdssono sutartimi, netrukus gali prarasti savo kapitoną Ashley Williamsą, siejama būtent su "Everton".<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">✍️ We&#39;re delighted to announce that Gylfi Sigurdsson has signed a new four-year deal.<br><br>➡️<a href="https://t.co/1KPbUyvDW7">https://t.co/1KPbUyvDW7</a> <a href="https://t.co/dPVbzI9Snk">pic.twitter.com/dPVbzI9Snk</a></p>&mdash; Swansea City AFC (@SwansOfficial) <a href="https://twitter.com/SwansOfficial/status/760447153579974656">August 2, 2016</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>