G. Southgate'as: "Rashfordas yra geresnis nei tokių metų buvo Ronaldo"

Vyriausiasis Anglijos rinktinės treneris Garethas Southgate'as įsitikinęs, kad Marcusas Rashfordas gali tapti naujuoju Cristiano Ronaldo. Strategas pabrėžė, kad net pats portugalas būdamas M. Rashfordo amžiaus nebuvo toks efektyvus puolime.

Nepaisant to, kad spalį 21-erių metų gimtadienį švęsiantis M. Rashfordas dar negali pasigirti pagrindinio žaidėjo role "Man Utd" klube, Anglijos rinktinėje jis sulaukia progų pasirodyti aikštėje - per paskutines dvejas rungtynes įmušti du įvarčiai.

"Jis yra išskirtinis talentas", - pareiškė G. Southgate'as. - Mes turime prisiminti, kad tas pats Harry Kane'as būdamas jo metų negalėjo niekaip prasimušti į pagrindinę "Tottenham" komandą".

"Marcusą galima palyginti su pačiais geriausiais žaidėjais, kurie jau yra futbolo viršūnėje. Rashfordas deda panašius žingsnius, kaip ir Ronaldo, tačiau net ir Cristiano neturėjo tokios puikios statistikos būdamas 20-ies.

Mes turime duoti laiko Rashfordui, kad jis galėtų pilnai atsiskleisti. Dabar jis gauna nemažai žaidimo minučių, nors ir nėra tvirtas startinis žaidėjas. Džiaugiuosi, kad jis mūsų rinktinę palieka su pačiu didžiausiu pasitikėjimo lygiu", - pridūrė strategas.

Šį sezoną M. Rashfordas "Man Utd" gretose sužaidė tris susitikimus, tačiau kol kas dar neįmušė savo įvarčio.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...