G. Wijnaldumas: "Po pirmųjų rungtynių jautėme, kad tai dar ne pabaiga"

Rungtynėse su "Barcelona" po keitimo pasirodęs ir visiškai scenarijų pakeitęs Georginio Wijnaldumas pareiškė, kad dar po pirmojo susitikimo Barselonoje žinojo, kad kova nėra baigta.

"Liverpool" antradienio vakarą namuose panaikino trijų įvarčių deficitą ir po pergalės 4:0 žengė į Čempionų lygos finalą. Prie triumfo dviem įvarčiais prisidėjo G. Wijnaldumas, aikštėje pasirodęs tik prasidėjus antrajam kėliniui.

"Po rungtynių Ispanijoje mes buvome tikri, kad galime namuose įmušti keturis įvarčius", – tikino saugas. – Aplinkiniai mumis abejojo. Jie manė, kad mes negalime to padaryti, tačiau mes tik dar kartą parodėme, kad futbole neįmanomų dalykų nėra".

"Pripažinsiu, kad buvau piktas, jog treneris mane paliko ant suolo. Visgi tik pasirodęs aikštėje norėjau padėti savo komandai. Esu be galo laimingas, kad tai padariau įmušdamas du įvarčius", – džiaugsmo neslėpė G. Wijnaldumas.

Savo ruožtu du rezultatyvius perdavimus įsirašęs ir tikrą šedevrą kampinio metu atlikęs Trentas Alexanderas-Arnoldas po rungtynių minėtą epizodą paaiškino, kaip improvizacijos įnešimą į rungtynes.

"Suveikė instinktai. Pamačiau, kad yra proga atiduoti perdavimą ir džiugu, kad tai atnešė pergalę", – trumpai pasisakė gynėjas.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Busquets &amp; Arthur on your tail <br>No room for error <br><br>And <a href="https://twitter.com/GWijnaldum?ref_src=twsrc%5Etfw">@GWijnaldum</a> does this <a href="https://twitter.com/hashtag/UCL?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#UCL</a> | <a href="https://twitter.com/Mastercard?ref_src=twsrc%5Etfw">@Mastercard</a> <a href="https://t.co/6xupMinDvC">pic.twitter.com/6xupMinDvC</a></p>&mdash; UEFA Champions League (@ChampionsLeague) <a href="https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1125884043793510402?ref_src=twsrc%5Etfw">May 7, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>