G. Wijnaldumas užstojo rungtynėse su "Southampton" suklydusį Adrianą

"Liverpool" ekipa jau pirmosiose šio sezono "Premier" lygos rungtynėse dėl traumos prarado pagrindinį komandos vartininką Alissoną.

Brazilą UEFA Supertaurės rungtynėse sėkmingai pakeitė tik šią vasarą į Liverpulį atvykęs patyręs ispanas Adrianas, kuris 11 metrų baudinių serijoje atrėmė lemiamą smūgį ir padėjo komandai iškovoti pirmąjį sezono trofėjų.

Vis tik 32-ejų vartų sargui savaitgalio rungtynės "Premier" lygoje nebuvo tokios sėkmingos. Pačioje rungtynių su "Southampton" pabaigoje Adrianas bandė išmušti kamuolį toliau nuo vartų, tačiau pataikė į varžovų puolėją Danny Ingsą, o kamuolys įskriejo į vartų tinklą. Tiesa, "Liverpool" vis tiek šventė pergalę rezultatu 2:1.

Grubiai suklydusį komandos draugą suskubo užstoti Georginio Wijnaldumas, kurio teigimu, klaidų pasitaiko visiems, tačiau svarbiausia yra tai, kaip į jas sureaguojama.

"Tokie dalykai kartais nutinka su vartininkais. Praėjusį sezoną panašiai rungtynėse su "Leicester City" suklydo Alissonas. Panašus atvejis buvo nutikęs ir draugiškame mače.

Manau, kad dabar svarbiausia yra tai, kaip Adrianas sureaguos į visą šią situaciją. Visi gali padaryti klaidų, ne išimtis ir vartininkai. Vis tik skirtumas yra tas, kad vartininkui suklydus, viskas dažniausiai pasibaigia įvarčiu", - kalbėjo G. Wijnaldumas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...