G. Xhaka prakalbo po incidento su "Arsenal" gerbėjais

Londono "Arsenal" kapitonas Granitas Xhaka galiausiai prakalbo po incidento su komandos gerbėjais.

27-erių metų saugas praėjusį savaitgalį sukėlė tikrą skandalą "Arsenal" klubo bendruomenėje, kai piktais rankų gestais ir necenzūriniais žodžiais sureagavo į "Arsenal" fanų švilpimus jo atžvilgiu.

G. Xhaka po šio incidento buvo užsivėręs tylos siena ir savo paaiškinimą pateikė tik penktadienį vakare.

"Po ilgo apmąstymo apie tai, kas įvyko sekmadienį, norėčiau jums paaiškinti visą situaciją", – klubo vardu publikuotame laiške rašė G. Xhaka.

"Tai, kas įvyko keitimo metu, mane palietė giliai viduje. Aš myliu šį klubą ir visada atsiduodu 100 procentų tiek aikštėje, tiek už jos ribų.

Jaučiu, kad fanai manęs nesupranta, nes per pastarąsias savaites ir mėnesius sulaukiau pasikartojančių įžeidinėjimų tiek rungtynių metu, tiek socialiniuose tinkluose. Tai mane stipriai įskaudino.

Žmonės man sakė tokius dalykus, kaip "mes sulaužysime tavo kojas", "nužudysime tavo žmoną" ir palinkėjo, kad "mano dukra susirgtų vėžiu".

Tai mane vedė iš kantrybės, o galiausiai jos netekau, kai išgirdau reakciją stadione. Šioje situacijoje nebuvau teisus ir įžeidžiau tam tikrų fanų grupę, kuri palaiko mūsų klubą, komandą ir mane patį.

Tai tikrai nebuvo mano ketinimai ir labai apgailestauju dėl to, ką žmonės pamanė.

Tikiuosi, kad grįšime prie abipusės pagarbos ir prisiminsime pagrindinę priežastį, kodėl įsimylėjome šį žaidimą.

Judėkime kartu į priekį pozityvia nata", – teigė G. Xhaka.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...