Garsiajam agentui M. Raiolai skirta trijų mėnesių diskvalifikacija

Nuo šiol nuo diskvalifikacijų nėra apsaugoti ir futbolo agentai – garsiajam Mino Raiolai skirtas trijų mėnesių draudimas vykdyti su transferais susiję veiklą.

Iš pradžių M. Raiola buvo suspenduotas Italijos futbolo federacijos, tačiau draudimas prasitęsė pasauliniu mąstu, kai tyrimo ėmėsi FIFA.

Oficialiame FIFA pranešime buvo paskelbta, kad M. Raiola yra skiriama trijų mėnesių, o jo broliui, taip pat atstovaujančiam futbolininkus, dviejų mėnesių diskvalifikacija.

Diskvalifikacijos garsusis futbolo agentas sulaukė po to, kai pažeisdamas Italijos futbolo federacijos taisykles "Sassuolo" puolėją Gianluca Scamacca nuomos pagrindais išsiuntė į olandų "Zwolle" klubą.

Po šio draudimo kilo daug kalbų dėl Paulio Pogba ir Matttijso de Ligto ateities. M. Raiola atstovauja šiems futbolininkams, o jie šią vasarą yra siejami su persikėlimu į Ispanijos grandų gretas.

Teigiama, kad tai nepaveiks futbolininkų ateities – jie patys galės vesti derybas arba tai daryti su M. Raiolos aplinkai pažįstamais žmonėmis.