G.Chielini pagailo L.Suarezo: bausmė per griežta

Italijos futbolo rinktinės gynėjas Giorgio Chiellini, kuriam paskutinėse Pasaulio futbolo čempionato rungtynėse urugvajietis Luisas Suarezas įkando į petį, teigė, kad nepyksta ant savo skriaudiko. Italas gana netikėtai pareiškė, kad urugvajiečiui skirta bausmė yra per griežta.

„Dabar aš nejaučiu jokio džiaugsmo, pykčio ar keršto jausmo L.Suarezui už tai, kas įvyko aikštėje. Liko tik pyktis ir nusivylimas dėl rungtynių rezultato“, – savo interneto svetainėje rašo G.Cheillini.

Skandalingai pasibaigusiose rungtynėse Urugvajaus futbolininkai 1:0 įveikė Italiją ir išmetė europiečius iš planetos pirmenybių. 80-ąją mačo minutę baudos aikštelėje kovojęs G.Chiellini ir L.Suarezas atsidūrė ant vejos, tačiau teisėjas niekam pražangos neskyrė. Netrukus atsistojęs italas arbitrui rodė savo petį, kuriame matėsi dantų žymės, o L.Suarezas gulėjo susiėmęs už burnos.

Ketvirtadienį FIFA paskelbė, kad L.Suarezas keturis mėnesius negalės žaisti futbolo ar daryti bet kokių kitų su futbolu susijusių veiksmų. Jis negalės lankytis net savo komandos stadione per rungtynes.

„Visada maniau, kad oficialūs sprendimai yra nekvestionuojami, tačiau manau, kad L.Suarezas nubaustas per griežtai. Šuo metu mano mintys yra su juo ir jo šeima, kurių laukia sunkus periodas.

Tikiuosi, kad jam bent bus leidžiama matytis su komandos draugais per rungtynes, nes tokia ilga diskvalifikacija gali juos labai nutolinti“, – rašė G.Chiellini.

15min.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...