„Gintra“ ruošiasi apginti Baltijos čempionių titulą

Jau spalio 26-28 dienomis Šiauliuose ir Radviliškyje vyks intriguojantis Baltijos moterų futbolo lygos finalinis ketvertas, kuriame žais ir Lietuvos atstovės Šiaulių „Gintros-Universiteto“ futbolininkės.

Atkurtos Baltijos moterų futbolo lygos finalinės varžybos bus pirmą kartą organizuojamos Šiauliuose, kur vietinių sirgalių aistringai palaikoma „Gintros-Universiteto” komanda sieks apginti 2017 metais iškovotą trofėjų.

Finaliniame ketverte dalyvauja keturios pajėgiausios reguliaraus sezono komandos (pagal eiliškumą): Minsko „ZFK Minsk”(Baltarusija), „Gintra-Universitetas” (Lietuva), Talino „Flora” (Estija) ir Pernu „Parnu JK” (Estija).

Penktadienį vyksiančiame pusfinalyje „Gintra“ susitiks su „Flora“ klubu, o „Minsk“ surems ginklus su „Parnu“. Finalinės rungtynės vyks sekmadienį.

Lietuvos čempionių gynėja Vestina Neverdauskaitė prieš paskutines metų kovas yra nusiteikusi kovingai: „Bendrai vertinčiau sezoną teigiamai. Manau, kad pagrindines užduotis A lygoje bei UEFA Čempionių lygoje išpildėme sėkmingai ir dabar liko paskutinis turnyras šiame sezone. Laimėti Baltijos taurės varžybas yra svarbu norint galutinai įgyvendinti iškeltus tikslus sezono pradžioje“.

„Pirmose rungtynėse susitiksime su „Flora“ klubu, kurį prieš tai šiame sezone buvome nugalėjusios 4:0. Stengsimės išanalizuoti varžoves, savo klaidas ir išnaudoti silpnąsias oponenčių žaidimo vietas“, - tvirtino V. Neverdauskaitė.

Visos „Gintros“ rungtynės bus transliuojamos Lietuvos futbolas ir Moterys už futbolą feisbuko puslapyje, o kiti susitikimai – Moterys už futbolą puslapyje.

Rungtynių tvarkaraštis:

Pusfinaliai:

Spalio 26 d. 14:00 val. „ZFK Minsk” - „Parnu“. Radviliškio m. stadionas
Spalio 26 d. 18:30 val. „Gintra-Universitetas “ - "Flora". Šiaulių m. sav. stadionas

Finalinės rungtynės:

Spalio 28 d. 12:00 val. rungtynės dėl 3 vietos. Radviliškio m. stadionas
Spalio 28 d. 15:00 val.  Finalas. Šiaulių m. sav. stadionas