Glazerių šeimyna rimtai galvoja apie "Man Utd" klubo pardavimą Saudo Arabijos princui

"Manchester United" gretose artimiausiu metu gali įvykti didžiuliai pokyčiai - šiuo metu klubą valdanti amerikiečių milijardierių šeima svarsto galimybę perleisti valdymą investuotojams iš Saudo Arabijos.

Kaip praneša užsienio žiniasklaida, įskaitant tokius šaltinius kaip "Sky Sports" ir "Fox Sports", Saudo Arabijos princas Mohammadas bin Salmanas nori tapti "Manchester United" klubo savininku. Jų šeimos turtas yra įvertintas net 1,5 trilijonais JAV dolerių.

Glazerių šeimyna, kuriai ir priklauso "Manchester United" klubo akcijos, yra nusiteikusi leisti į derybas, jeigu atkeliautų pasiūlymas su ne mažiau nei 5,5 milijardų JAV dolerių suma.

Saudo Arabijos princas yra pasirengęs pateikti pasiūlymą kaip individualus asmuo arba remtis pinigais, kurie yra gaunami iš naftos gamybos.

Investuotojai iš Saudo Arabijos sparčiai veržiasi į sporto pasaulį - jie jau turi sutartis su F1 ir WWE.

"Manchester United" aplinkoje Mohammado bin Salmano noras perimti klubo valdymą į savo rankas yra vertinamas palankiai, nes daugelis komandos sirgalių nemėgsta Glazerių šeimynos, kuri pastaruoju metu nebėra linkusi investuoti didžiules sumas į šį klubą, o ypatingai - į žaidėjų įsigijimus.