G.Neville'as: M.Carrickas yra dalis P.Scholeso, A.Pirlo ir S.Busquetso

Buvęs "Manchester United" dešiniojo krašto gynėjas Gary Neville'as teigia, kad svarbiausias "raudonųjų velnių" žaidėjas šiuo metu yra Michaelis Carrickas.

Louiso van Gaalo treniruojama komanda su M.Carricku priešakyje buvo pasiekę šešių pergalių seriją, tačiau iš rikiuotės iškritus saugui "Man Utd" patyrė du pralaimėjimus. G.Neville'as mano, kad būtent dėl šio futbolininko nebuvimo ir buvo patirtos nesėkmės.

"Sakyčiau Carrickas turi Busquetso, Pirlo ir Scholeso savybių", - pareiškė anglas. - Busquetsas yra labiau gynybinis žaidėjas, o Pirlo yra lankstesnis žaidėjas, panašiai kaip Scholesas. Nesakau, kad Michaelis yra toks pats kaip jie, tačiau jis turi panašių savybių".

"Carrickas yra labai svarbus žaidėjas Van Gaalui. Manau, jis turėtų būti ypač svarbus 2016 metais ir Anglijos rinktinei, kuri žais be Lampardo ir Gerrardo.

"Jis man primena pianiną. Jūs galite eiti į barą ir klausyti roko muzikos, bet Carrickas man labiau atrodo kaip pianistas. Jis - taiklus, suteikiantis ramybės ir apsuptas aplinkinių", - užbaigė G.Neville'as.