Guti: "Tikiuosi, kad vieną dieną galėsiu treniruoti "Real"

Madrido "Real" legenda ir fanų numylėtinis Guti skinasi kelia į didįjį futbolą – 42-ejų metų ispanas, vadinamas vienu geriausiu "Real" akademijoje užaugintų saugų, šį sezoną pluša Stambulo "Bešiktaš" komandoje.

Guti nuo 2013 metų iki praėjusių metų vasaros dirbo Madrido "Real" akademijoje, tačiau šį sezoną nusprendė išvykti į Turkiją ir dirbti "Bešiktaš" trenerio Senolo Guneso asistentu.

Didelė tikimybė, kad Guti kitą vasarą taps vyriausiuoju "Bešiktaš" komandos treneriu. Kalbėdamas su dienraščiu "Marca" ispanas neslėpė, kad jo tikslas yra vieną dieną perimti pagrindinės "Real" ekipos vairą.

"Žinoma, aš visada tą sakiau", – apie savo norą dirbti "Real" pagrindinėje komandoje pasisakė Guti. – Būti kaip treneriu prie atsarginių suolo šiame klube yra absoliutus maksimumas. Tą patį jaučiau būdamas žaidėju".

"Vieną dieną treniruoti šia komandą būtų kažkas ypatingo. Žinau, kad iki tol dar turiu daug ką pasiekti, tačiau tą patį turėjau padaryti ir būdamas žaidėju čia. Nė kiek nebijau šio iššūkio.

Vienintelis dalykas, kurio noriu dabar, tai sulaukti galimybės dirbti profesionaliame komandoje ir tęsti tobulėjimo procesą. Šiuo metu esu tikrai laimingas dėl jau nueito kelio.

Man liko tik tapti vyriausiuoju treneriu profesionalioje komandoje. Nekantriai ir su dideliu entuziazmu to laukiu. Tikiuosi, kad jau šią vasarą tai įvyks", – pridūrė Guti.

Guti savo karjeros metais garsėjo išskirtine žaidimo vizija ir nestandartiniais sprendimais. Paklaustas apie savo kaip trenerio stilių, buvęs futbolininkas pridūrė: "Norėčiau, kad mano komanda žaistų taip, kaip žaidžiau aš. Žinoma, tai ne visada pavyksta įgyvendinti, tačiau tai yra mano vizija."