H. Kane'o ir J. Vardy įvarčiai anglams atnešė pergalę prieš Turkiją (VIDEO)

Europos čempionatui besirengianti Anglijos rinktinė šiandien pradėjo draugiškų rungtynių ciklą. Pirmąja jos varžove tapo Turkija.

Roy'aus Hodgsono auklėtiniai į aikštę žengė gan įdomia sudėtimi, kurioje buvo net penki Londono "Tottenham" futbolininkai.

Būtent "pentinų" duetas juos jau trečiąją minutę ir išvedė į priekį - snaiperis Harry Kane'as pasižymėjo po komandos draugo Dele Alli perdavimo. 

Tiesa, turkai neilgai trukus rezultatą išlygino, kuomet neužtikrintai sužaidė vartininkas Joe Hartas, Volkanui Senui leidęs numesti kamuolį Hakanui Calhanoglu, kuris pasiuntė kamuolį į tuščius vartus.

Visos rungtynės iš esmės buvo apylygės, o Anglijos rinktinė turėjo vos keliomis progomis daugiau. Visgi, jų pakako tam, kad būtų pelnytas lemiamas įvartis.

72-ąją minutę Kane'as nerealizavo 11 metrų baudinio, tačiau jo klaidą vėliau ištaisė "Leicester City" atakų lyderis Jamie Vardy, pasinaudojęs turkų nesusikalbėjimu tarpusavyje bei suskubęs prie atšokusio kamuolio.

Rezultatai:

Anglija 2 - 1 Turkija
[1-0] 3' Harry Kane
[1-1] 14' Hakan Calhanoglu
72' Harry Kane (Anglija) nerealizavo 11 metrų baudinio
[2-1] 83' Jamie Vardy

<iframe width="500" height="343" src="//rutube.ru/play/embed/8549584" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>